Δολοφονία Αρχιμανδρίτη: Ποιους «βλέπουν» οι αρχές πίσω από το έγκλημα


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας του Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου ο οποίος βρέθηκε λίγο μετά τις 12:30 νεκρός στο διαμέρισμα του στην οδό Ναυπλίου στο Γέρακα, από φίλο του, επίσης Αρχιμανδρίτης.

Ο 47χρονος ιερέας βρέθηκε νεκρός και δεμένος χειροπόδαρα στην κρεβατοκάμαρα του, φορώντας το πάνω μέρος της πιζάμας του και τα εσώρουχα του. Ο δράστης ή οι δράστες τον είχαν φιμώσει με πανιά, δένοντας με ένα σχοινί το στόμα του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στα χείλη και τα ούλα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή οι δράστες φέρονται να έχουν βασανίσει το θύμα τους και να το έχουν ξυλοκοπήσει άγρια καθώς του έχουν σπάσει τρία πλευρά ενώ ο θάνατος του προήλθε από ασφυξία.

Όπως όλα δείχνουν ο ιερέας άνοιξε στον δολοφόνο του, αφού η κεντρική πόρτα του διαμερίσματος δεν έφερε κανένα ίχνος παραβίασης ενώ το έγκλημα δεν φαίνεται να ήταν προμελετημένο αφού ο δολοφόνος δεν χρησιμοποίησε κάποιο όπλο, αλλά ένα αντικείμενο που βρήκε στο χώρο - το μαξιλάρι.


Μάλιστα, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι μετά τη δολοφονία του αρχιμανδρίτη έκανε προσπάθεια να σκηνοθετήσει σκηνικό ληστείας, ώστε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του. Γι' αυτό, άλλωστε, εκτιμούν ότι έσπασε έπιπλο και πήρε μαζί του κοσμήματα και ιερατικά αντικείμενα.

Η Αστυνομία αναζητά τον δολοφόνο του Αρχιμανδρίτη στο ευρύτερο κοινωνικό του περιβάλλον και σε πρόσωπα που κατά πάσα πιθανότητα είχαν προσωπικές διαφορές μαζί του ή κάτι συνέβη στιγμιαία ανάμεσά τους.



koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου