Έγινε εκατομμυριούχος στα 17 και στα 21 λέει πως καταστράφηκε η ζωή της


Αν και μια νεαρή Αγγλίδα πραγματοποίησε το όνειρο εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, να κερδίσει το τζακ ποτ και να γίνει εκατομμυριούχος, λίγα χρόνια μετά θέλει να κάνει μήνυση στη λοταρία γιατί δεν μπορεί να το διαχειριστεί!

Η νεότερη νικήτρια της λοταρίας Euromillions στην Αγγλία, Τζέινς Παρκς, κέρδισε 1 εκατομμύριο στερλίνες (1,17 εκατ. ευρώ) και σήμερα, στα 21 της, δηλώνει ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο άγχος του γεγονότος ότι είναι πλούσια, σύμφωνα με την Daily Mirror.

Mάλιστα, όσο εξωφρενικό κι αν ακούγεται, η κοπέλα υποστηρίζει ότι δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται σε κανένα άτομο που βρίσκεται στη δική της ηλικία να κερδίζει.

Πέραν όμως από την δυσαρέσκεια που εκφράζει για την απροσδόκητη νίκη, που όπως λέει έκανε τη ζωή της δέκα φορές χειρότερη, η Τζέιν Παρκς, είπε ότι σκέφτεται ακόμη και να μηνύσει τη λοταρία επειδή κέρδισε το τζακ ποτ!

«Νόμιζα ότι θα ήμουν δέκα φορές καλύτερα, αλλά είμαι δέκα φορές χειρότερα. Μακάρι να μην είχα καθόλου χρήματα τις περισσότερες ημέρες. Λέω στον εαυτό μου: "η ζωή μου θα ήταν τόσο πολύ ευκολότερη αν δεν είχα κερδίσει"» αναφέρει χαρακτηριστικά η νεαρή.

«Οι άνθρωποι με κοιτούν και σκέφτονται "μακάρι να είχα τον τρόπο ζωής της, μακάρι να είχα τα λεφτά της", αλλά δεν αντιλαμβάνονται το άγχος που νιώθω».

«Έχω υλικά πράγματα, αλλά εκτός από αυτό η ζωή μου είναι άδεια. Ποιος είναι ο σκοπός μου στη ζωή;» διερωτάται η νεαρή εκατομμυριούχος που εξομολογείται πως δίνει «μάχη» για να βρει έναν σύντροφο που δεν θα την θέλει μόνο για τα λεφτά της!

Η απάντηση της εταιρείας

Εκπρόσωπος της εταιρείας Camelot σχολίασε στον Independent:

«Η Camelot παίρνει στα σοβαρά τη φροντίδα των νικητών της και προσφέρει σε όλους τους μεγάλους νικητές υποστήριξη και συμβουλές για όσο διάστημα επιθυμούν.

Μετά τη νίκη της, η Τζέιν έλαβε εκτεταμένη υποστήριξη από την Camelot. Ενας σύμβουλος την επισκέφθηκε στο σπίτι για να της δώσει το βραβείο της, και για να οργανώσει την ιδιωτική τραπεζική υποστήριξή της και τη διαχείριση της δημοσιότητας, επειδή η ίδια αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το γεγονός. Μια ανεξάρτητη οικονομική και νομική επιτροπή συστάθηκε αμέσως μετά τη νίκη της και έφερε τη Τζέιν σε επαφή με μια άλλη νικήτρια που είχε κερδίσει στην ίδια ηλικία, για να μοιραστεί την εμπειρία της και να την βοηθήσει να προσαρμοστεί στη νίκη» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Αναφορικά με το θέμα της ηλικίας των συμμετεχόντων στη λοταρία είπε ότι «οποιοσδήποτε πολίτης άνω των 16 ετών μπορεί να παίξει στη λαχειοφόρο αγορά, και ως εκ τούτου να κερδίσει το έπαθλο. Το όριο ηλικίας καθορίζεται από το κοινοβούλιο και όχι από εμάς».

koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου