Αποκάλυψη τώρα: Ποια ηθοποιός έμεινε έγκυος από συνάδελφό της και το κράτησε κρυφό;


Το έγραψε η Daily Mail

Σύμφωνα με δημοσίευμα η διάσημη ηθοποιός, της οποίας η ζωή απασχολεί ακόμα, το 1960 ήταν έγκυος και κατάφερε να μην το μάθει κανείς!
Το 1960 η Μέριλιν Μονρόε ήταν 34 ετών και ξεκίνησε την συνεργασία της με τον Γάλλο ηθοποιό,  Yves Montand, για την ταινία «Let’s Make Love ». Και μπορεί ο Yves Montand να ήταν παντρεμένος όμως, αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει σχέση με την Μονρόε.


Και αυτή η σχέση έφερε την τέταρτη και άγνωστη εγκυμοσύνη της ηθοποιού. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως η Μέριλιν ήθελε πολύ ένα παιδί, αλλά δυστυχώς είχε 3 άτυχες εγκυμοσύνες. Όμως, οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στις 8 Ιουλίου του 1960 έξω από τα  Fox Studios στη Νέα Υόρκη δείχνουν ξεκάθαρα πως η ηθοποιός υπήρξε έγκυος τέσσερις φορές.



Αυτές οι φωτογραφίες ανήκαν στην φίλη της Μέριλιν, Frieda Hull, η οποία έφυγε από την ζωή το 2014 και η οικογένεια της φρόντισε να τις δημοπρατήσει τον περασμένο Νοέμβριο. Σήμερα είναι η πρώτη φορά που αυτές οι φωτογραφίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας και ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε!



http://marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου