Δεν την γνωρίσαμε: Τα παραπανίσια κιλά βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή της!


Ξαναπήρε τα κιλά που είχε χάσει

Λίγο μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε η ηθοποιός Kirstie Alley με τις ταινίες «Κοίτα ποιος μιλάει» χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς ποτέ να καταλάβει κανείς το γιατί… Λίγο αργότερα μάθαμε ότι είχε απομονωθεί γιατί είχε πάρει πολλά και η εμφάνισή της είχε αλλάξει!


Όλα αυτά τα χρόνια, το σώμα της ήταν ακορντεόν, με τα κιλά να ανεβοκατεβαίνουν, ανάλογα με την ψυχολογική της κατάσταση. Πριν από 3 χρόνια η Kirstie Alley εμφανίστηκε πιο αδύνατη από ποτέ και μιλώντας σε τηλεοπτικές εκπομπές για τη μάχη που έδινε με τη ζυγαριά της, μας είπε ότι τώρα πια αγαπάει το σώμα της και ότι της αρέσει αυτό που βλέπει στον καθρέφτη.

Στη συνέχεια, χάσαμε ξανά τα ίχνη της! Οι τελευταίες της φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο internet δείχνουν πως η ζωή κάνει κύκλους, αφού όπως είδαμε, η Kirstie Alley πήρε ξανά όλα τα κιλά που είχε καταφέρει με πολύ κόπο να χάσει!


Η 66χρονη ηθοποιός από το 2012 είναι single και όπως διαβάζουμε η μοναξιά την οδηγεί στο… φαγητό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει αρκετά κιλά, με αποτέλεσμα οι γιατροί να την προειδοποιούν πως αν συνεχίσει έτσι, θα βάλει σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή!


http://marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου