Με 5 στοιχεία θα κάνεις το σπίτι σου να έχει στυλ


Οι μόδες πάνε κι έρχονται.
Ακόμα και στη διακόσμηση. Υπάρχουν όμως 5 βασικά πράγματα που δίνουν χαρακτήρα στο σπίτι, προσωπικότητα και στυλ.


1. Statement καρέκλες


Soft και θηλυκά στρογγυλά σχήματα είναι πολύ δημοφιλή αυτή τη στιγμή. Για παράδειγμα, μια καρέκλα με καμπυλωτό περίγραμμα πάνω σε ένα ένα γεωμετρικό χαλί ή τραπέζι φέρνει αρμονία κι ανανέωση.


2. Προσθέστε μια ανάσα από γυαλί


Όλα είναι σχετικά με την εξισορρόπηση και την ελαφρότητα», λέει ο σχεδιαστής Uurasjarvi. Αν καναπέ σας είναι το βαρύτερο κομμάτι στο καθιστικό σας, απλά βάλτε ένα γυάλινο τραπέζι μπροστά, και ανοίγει ολόκληρο το δωμάτιο. Ένα καμπυλωτό μεταλλικό και γυάλινο τραπέζι του καφέ μπορεί να ενισχύσει τη μοντέρνα αίσθηση.”


3. Βάλε χρώματα μη αναμενόμενα


Το χρώμα είναι ένα βασικό μέρος της τελειοποίησης της μοντέρνας αυτής τάσης. Είναι καλό να κυριαρχούν στο χώρο ουδέτερα χρώματα και να προσθέσουμε μια παλέτα με δροσερούς τόνους. Στη συνέχεια προσθέσετε ένα μαξιλάρι , βάζο ή πουφ σε έντονο χρώμα.


4. Παίξτε με τους καθρέφτες


Οι καθρέφτες αντιμετωπίζονται ως μεμονωμένα έργα τέχνης. Μπορούν να ταιριάξουν δίπλα στους πίνακες και προσφέρουν στο σπίτι φως και λάμψη.


5. Επενδύστε στα κυκλικά φώτα


Έχετε επενδύσει σε σκαλιστά έπιπλα, έχετε εξισορροπήσει το δωμάτιο με ένα γυάλινο τραπέζι του καφέ, προσθέσατε χρώμα και στολίσατε τους τοίχους σας με καθρέφτες. Τώρα η τελική πινελιά: φωτισμός. Διαλέξτε κυκλικού σχήματος φωτιστικά που είναι η νέα τάση και μην ανησυχείτε για το πόσο θα κρατήσει η τάση.

http://marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου