Ναταλία Γερμανού: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης των Χανταμπάκη-Μανίκα στο «Επιτέλους Σαββατοκύριακο»


Ανακατατάξεις στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», από αυτή την εβδομάδα.

Μετά την αποχώρηση του διδύμου, Στέλιος Χανταμπάκης και Γιώργος Μανίκας, από την εκπομπή – ο μεν θα συμμετέχει στο Survivor και ο δε ανακοίνωσε την αποχώρησή του με ένα post στο Instagram – δυο θέσεις έμειναν κενές και η εύρεση του αντικαταστάτη ξεκίνησε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στον καναπέ της Ναταλίας στο Epsilon, θα καθίσει ο Πέτρος Κουσουλός.


Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής έχει βρεθεί ξανά σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου με επιτυχία – βρισκόταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή Σπίτι μου Σπιτάκι μου, το 2015 – καθώς και στο πλευρό του Δήμου Βερύκιου σε ραδιοφωνική εκπομπή.

petros kousoulos people
Ο Πέτρος Κουσουλός φαντάζει η καλύτερη επιλογή για την παρουσιάστρια η οποία μάλιστα στο πλαίσιο αλλαγών θέλει να κάνει την εκπομπή περισσότερο Infotainment με ειδήσεις, lifestyle αλλά και πολιτική επικαιρότητα και να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο σχόλιο και την εμπεριστατωμένη άποψη.

Η πρόθεση της Ναταλίας αλλά και του καναλιού για την αλλαγή – τονωτική ένεση – στην εκπομπή ήταν ακόμα ένας λόγος που ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Γιώργος Μανίκας επέλεξαν να αποχωρήσουν από την εκπομπή.

Ο Πέτρος Κουσουλός τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται συνεχώς στο κανάλι στα Μελίσσια ενημερώνεται για την εκπομπή και γνωρίζει τους συναδέλφους του. Το μόνο που μένει είναι η τελική υπογραφή αν και όπως όλα δείχνουν από το Σάββατο, στις 09:45, θα μας καλημερίσει και εκείνος από τον καναπέ του «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», στο Epsilon.

peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου