4 μυστικά στο μακιγιάζ για λευκότερο χαμόγελο


Ένα κίτρινο χαμόγελο μπορεί να καταστρέψει ολόκληρη την εικόνα σας, γι’ αυτό καλό είναι να φροντίζετε να διατηρείτε τα δόντια σας λευκά και αστραφτερά.
Όμως, ακόμα κι αν δεν τα έχετε καταφέρει για τον Α ή Β λόγο, μπορείτε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ενός υπέροχου, λευκού και λαμπερού χαμόγελου με όπλο το μακιγιάζ σας. Δείτε λοιπόν 4 απλά, αλλά θαυματουργά μυστικά στο μακιγιάζ που θα σας κάνουν να λάμψετε χαμογελώντας!

1. Ένα highlighter σε ροζ απαλή απόχρωση απλωμένο στα χείλη σας μπορεί να αποτελέσει σωτήριο βήμα. Αφού το απλώσετε λοιπόν, ολοκληρώστε σβήνοντας με λίγο concealer στο εξωτερικό περίγραμμα των χειλιών, δημιουργώντας έτσι μια απόχρωση που θα χαρίσει στα δόντια σας την ψευδαίσθηση ενός λευκού και λαμπερού χρώματος.

2. Όπως θα έχετε προσέξει, τα τελευταία χρόνια έχει μπει πολύ δυναμικά στον τομέα του μακιγιάζ το contouring. Αυτό το τόσο απλό τρικ που δίνει στο πρόσωπο μια εντελώς διαφορετική όψη ακόμα και δημιουργώντας γωνίες οι οποίες δεν υπάρχουν. Αυτό λοιπόν το μυστικό όπλο του μακιγιάζ μπορεί να βοηθήσει και στην δημιουργία της ψευδαίσθησης ενός λευκού χαμόγελου. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να απλώσετε μία bronze ματ πούδρα στα ζυγωματικά σας.

3. Επιλέξτε τα κατάλληλα χρώματα κραγιόν που θα αναδείξουν τα λευκά σας δόντια και θα τα κάνουν ακόμη πιο αστραφτερά. Ποιες αποχρώσεις χειλιών βοηθούν στην δημιουργία ενός ολόλευκου χαμόγελου; Το Ανοιχτό ροζ, το Κοραλί, το Κόκκινο της φωτιάς και το Μπορντό ή Κερασί.


4. Τέλος, δώστε έμφαση στα μάτια σας, τραβώντας την προσοχή από το υπόλοιπο πρόσωπο με έντονα χρώματα όπως πράσινο, μπλε, ασημί ή μωβ σκιές που μπορούν να δημιουργήσουν ένα υπέροχο βλέμμα και να κάνουν τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά.

beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου