Γιάννης Πουλόπουλος: Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της


Εδώ και λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο Γιάννης Πουλόπουλος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από δύσπνοια που ένιωσε.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής πέρασε περιπέτεια με την υγεία του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και στο χειρουργείο για επέμβαση αγγειοπλαστικής.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εμφραγμάτων στο Νοσοκομείο Ελπίς. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και ευτυχώς έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Η επέμβαση που έκανε ήταν επιτυχημένη και πλέον μαζί με την οικογένειά του περιμένουν για το εξιτήριο. Από το πλευρό του δεν έχουν φύγει η σύζυγός του Μπέτυ και η κόρη τους Άντα.

«Ευτυχώς που τον προλάβαμε και έπεσε σε καλά χέρια γιατρών. Όλα πήγαν μια χαρά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μάλλον ο Γιάννης θα πάρει εξιτήριο αύριο ή ακόμη και σήμερα», αποκάλυψε η γυναίκα του και συμπλήρωσε: «Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ο Γιάννης αισθανόταν δυσκολία στην αναπνοή του και αμέσως τον μεταφέραμε με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο Λαϊκό. Εκεί διαπιστώθηκαν καρδιολογικής φύσεως ευρήματα και κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ελπίς».

Ωστόσο φρόντισε να τονίσει πως αυτό που πρέπει να κάνει ο σύζυγός της είναι να ξεκουραστεί και να ανακάμψει, αλλά και να σταματήσει το κάπνισμα! «Ο Γιάννης από εδώ και πέρα δεν θα μπορεί να ξανακαπνίσει. Τέλος. Το κόβουμε και εγώ και η Άντα για να τον βοηθήσουμε», εξομολογήθηκε.

peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου