Η απίστευτη εξέλιξη της φάρσας της Μαρίας Μπακοδήμου στον Αγάθωνα



Σε ποιον επιτέθηκε ο τραγουδιστής;

Λίγες βδομάδες πριν από το διαγωνισμό της Eurovision και η παρέα του FM LIVE αποφάσισε να κάνει μία φάρσα στον Αγάθωνα. Φαρσέρ ήταν η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία προσποιήθηκε ότι είναι μια δημοσιογράφος από την Κύπρο και ήθελε να του πάρει συνέντευξη για μουσικό περιοδικό.
Μεταξύ άλλων, ο ρεμπέτης ζήτησε να βγούμε από το ευρώ αλλά εξαπέλυσε και νέα επίθεση κατά του Ζαφείρη Μελά.
«Οι Θεσσαλονικείς καλλιτέχνες είναι οι χειρότεροι, μόνο οι Αθηναίοι μίλησαν με καλά λόγια για εμένα. Ο Ζαφείρης Μελάς είναι ένας σκύλος. Εγώ δε λέω σκυλοτράγουδα, μπορεί να κολλήσω λύσσα», είπε για το συνάδελφό του Ζαφείρη Μελά. Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε και για όσα συμβαίνουν στην Κύπρο ο Αγάθωνας δε δίστασε να παραδεχθεί ότι τάσσεται υπέρ όλων όσοι επιθυμούν την έξοδο της Κύπρου και της Ελλάδας από το ευρώ. «Δεν είμαστε άχρηστοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε και μόνοι μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τέλος, παρά το γεγονός ότι οι παρουσιαστές αρχικά φοβήθηκαν την αντίδραση του Αγάθωνα στη φάρσα, τελικώς διαπίστωσαν ότι όχι μόνο δεν τον «πείραξε» καθόλου αλλά αμέσως έκλεισε τηλεοπτικό ραντεβού πολύ σύντομα με την παρέα.

 

faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου