Τα Ben & Jerry's κερνάνε και φέτος παγωτό: Μην χάσετε την Free Cone Day!



Σήμερα, Τρίτη 9 Απριλίου, σε όλα τα καταστήματα Ben & Jerry's στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο Κρήτης.


Για 5η χρονιά στην Ελλάδα, γιορτάζουμε το FREE CONE DAY, την Ημέρα Δωρεάν Παγωτού! Τον πιο απολαυστικό τρόπο που, εδώ και 34 χρόνια, τα Ben & Jerry's λένε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους οπαδούς τους, με πολύ και δωρεάν παγωτό, στα καταστήματα Ben & Jerry's στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μπείτε στο site www.ben-jerry.gr ή στη σελίδα Βen & Jerry's Greece στο facebook, κάντε like και ενημερωθείτε για τις ώρες κεράσματος του κάθε καταστήματος. Μην ξεχάσετε να διαλέξετε και τις γεύσεις που θα δοκιμάσετε!

Μαζί με τις 14 αγαπημένες μας γεύσεις, θα απολαύσουμε 2 νέες απίθανες γεύσεις: Peanut Butter Cup και Μilk & Cookies! Ben & Jerry's σας ερχόμαστε..!

H ιστορία του FREE CONE DAY

Μια φορά κι έναν καιρό...
...σε μια μικρή βιοτεχνία παρασκευής παγωτού στο Burlington των Η.Π.Α., 2 φίλοι, ο Ben Cohen και ο Jerry Greenfield, ξεκίνησαν να παρασκευάζουν παγωτό από αγνά υλικά εξαιρετικής ποιότητας και με άφθονο γάλα. Ο κόσμος αμέσως τα ανακάλυψε και άρχισε να σχηματίζει ουρές για να γευτεί το παγωτό τους.
Ένα χρόνο μετά, ο Ben και ο Jerry για να ευχαριστήσουν τους πιστούς πελάτες τους, γιόρτασαν με έναν πρωτότυπο τρόπο, κερνώντας όλους δωρεάν παγωτό. Από τότε, το 1979, η κίνηση αυτή έγινε θεσμός και το FREE CONE DAY είναι ο τρόπος που επέλεξαν τα Ben & Jerry's να λένε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους θαυμαστές τους! Φέτος, το FREE CONE DAY θα γιορταστεί για 5η χρονιά στη χώρα μας, χαρίζοντας απόλαυση και στους Έλληνες φαν των Ben & Jerry's!


Πηγή: http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου