Έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του πρωταγωνιστή της σειράς "GLEE"...


Ο 31χρονος Cory Monteith βρέθηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Βανκούβερ του Καναδά.
Το πρηγούμενο βράδυ είχε βγει με φίλους, αλλά γύρισε μόνος. Σε δύο εβδομάδες θα ξεκινούσε τα γυρίσματα για την πέμπτη σεζόν του Glee.
Τα αίτια του θανάτου του δεν είχαν γίνει γνωστά, σήμερα όμως βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Ο ιατροδικαστής κάνει λόγο για υπερβολική δόση ηρωΐνης σε συνδυασμό με αλκοόλ. Ο Monteith ήταν γνωστός από το ρόλο του ως Φιν, στη δημοφιλή σειρά Glee. Το σώμα του βρέθηκε σε ένα δωμάτιο στον 21ο όροφο του ξενοδοχείου Pacific Rim, από υπαλλήλους του ξενοδοχείου που ανησύχησαν γιατί δεν πραγματοποιούσε το καθορισμένο του τσεκ άουτ, ούτε απαντούσε στα τηλεφωνήματα. Ήταν ήδη νεκρός για αρκετές ώρες. Ο ηθοποιός είχε κάνει γνωστό τον αγώνα του κατά των ναρκωτικών. Είχε πάει σε κλινική αποτοξίνωσης στα 19 του χρόνια και ξανά τον περασμένο Μάρτιο και μάλιστα είχε ευχαριστήσει δημόσια, μέσω Twitter, τους θαυμαστές του για την υποστήριξη.


Πηγή: www.lifo.gr

1 σχόλιο :

  1. krima gia ta niata tou alla de mporw re gmt na dextw pws anthrwpoi pou einai ugieis pane k pethainoun apo ta kwlonarkwtika k uparxoun paidakia pou paluoun me ton karkino gia na zhsoun...gamw ta narkwtika sas gamw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή