Από ώρα σε ώρα γεννά η Κέιτ! - Πλήθος κόσμου έξω από το νοσοκομείο!


 Έχουν τρλαθεί τα ξένα ΜΜΕ

 Τι καημός κι αυτός! Από στιγμή σε στιγμή η Κέιτ θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και όλοι στην Αγγλία έχουν στηθεί έξω από το νοσοκομείο!

Φωτογράφοι, κάμερες, ρεπόρτερς αλλάζουν συνεχώς βάρδιες κι έχουν κατασκηνώσει έξω από το περιβόητο νοσοκομείο μέχρι να έρθει στον κόσμο η μικρή πριγκίπισσα - γιατί οι φήμες θέλουν να είναι κοριτσάκι-!  Μέχρι και live μετάδοση 24 ώρες με εικόνα έξω από το νοσοκομείο έχει το Telegraph, για να μην σας ξεφύγει ούτε δευτερόλεπτο! Χριστέ μου!

Η χαρά στη βασιλική οικογένεια δεν μπορεί να κρυφτεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα νευράκια της Βασίλισσας Ελισάβετ δεν είναι τσαταλάκια! Περίεργο!

"Kέιτ γέννα σύντομα! Θέλω να πάω διακοπές", αναφέρουν τα ξένα Μέσα ότι είπε η γλυκούλα Ελίζαμπεθ στην ετοιμόγεννη Δούκισσα του Κέιμπριτζ! Το καλό που της θέλουμε είναι να είναι ψέματα, γιατί αλλιώς…

Δεν φτάνει που υπάρχει πιθανότητα να χαρίσει στην κορούλα της-αν είναι κορούλα- το όνομά της… θέλει να πάει και διακοπές τρομάρα της!  Ευτυχώς που έχουν και άλλα υποψήφια κοριτσίστικα ονόματα τα… Αλεξάνδρα και Σάρλοτ! Τώρα αν είναι αγοράκι θα πάρει το όνομα George!

Πάντως είναι η πρώτη φορά στην βρετανική μοναρχία που το μωρό της Kate Middleton και του πρίγκιπα William θα έχει ίσα δικαιώματα στη διαδοχή!

Αυτά το ολίγα προς το παρόν!

Αν θέλετε κι εσείς να είστε συνδεδεμένοι 24 ώρες το 24ωρο με Αγγλία μεριά… και περιμένετε με τα ποπ κορν αγκαλιά για το πότε θα γεννηθεί το Μωράκι της Κέιτ και του Γουίλιαμ δεν έχετε παρά να πατήσετε… ΕΔΩ !

ΆΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

lay-out.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου