Η μαμά έχει τον τίτλο μιας από τις ωραιότερες Ελληνίδες & επιτρέπει στην 9χρονη κόρη της να βάφεται από τώρα


Ήταν και παραμένει μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές Ελληνίδες.
Η Εύη Αδάμ με μια λαμπρή καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ σε Ελλάδα και εξωτερικό, ειδικά μετά τον τίτλο της Miss Eλλάς το 1994, παντρεύτηκε τον Λάμπη Λιβιεράτο και απέκτησε δυο πανέμορφα κοριτσάκια.

Ξετρελαμένη με τον ρόλο της μαμάς η Εύη Αδάμ είναι αχώριστη με τις δυο κόρες της, την 13χρονη Νεφέλη και την 9χρονη Δανάη. Φροντίζει να περνάει δημιουργικό χρόνο με τα κορίτσια της και οι τρεις τους έχουν μια εξαιρετική σχέση.

Κορίτσι της μόδας η Εύη Αδάμ, δεν θα μπορούσαν οι κόρες της να μην επηρεαστούν αλλά και να βιαστούν να μεγαλώσουν, θέλοντας να μοιάσουν στην καλλονή μαμά τους. Βλέποντας τα εκατοντάδες εξώφυλλα περιοδικών στα οποία φιγουράρει η Εύη Αδάμ και τα video από τις πασαρέλες, τα κορίτσια βιάζονται να μεγαλώσουν και να ακολουθήσουν πιθανόν τα βήματα της διάσημης μαμάς τους.

Έτσι στην απογευματινή συναυλία για την ημέρα θετικής ενέργειας η 9χρονη Δανάη ήταν βαμμένη σαν μεγάλη γυναίκα με μολύβι γύρω από τα μάτια. Νωρίς νωρίς η πανέμορφη Δανάη θέλει να νιώσει πιο γυναίκα και όπως φαίνεται η μαμά της, δεν της χάλασε το χατίρι.





fthis.gr

1 σχόλιο :

  1. Σιγα ρε παιδια, για την εκδηλωση την αφησε να βαφτει,οχι για να παει σχολειο!Κι αλλες αφηνουν τα παιδια τους να βαφονται σε γιορτες και τετοια και ειναι και πιο μικρα!!Μην λεμε οτι θελουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή