Τρομακτικός κλόουν σπέρνει τον πανικό στους δρόμους


Πανικός επικράτησε στο Νορθάμπτον όταν άνδρας μεταμφιέστηκε στον διάσημο κλόουν της ταινίας τρόμου "Το Αυτό" και κυκλοφόρησε στους δρόμους της πόλης.

Μία γυναίκα ισχυρίστηκε ότι της χτύπησε τη πόρτα και προσφέρθηκε να βάψει τα περβάζια των παραθύρων της. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι η γυναίκα, ανέφερε ότι ο τρομακτικός κλόουν δεν είχε σύνεργα τα οποία θα τον βοηθούσαν να βάψει.


Σύμφωνα με την Daily Mail, ο κλόουν έχει φτιάξει και δικιά του σελίδα στο Facebook η οποία έχει μέχρι στιγμής 26,000 likes. Ποστάρει και φωτογραφίες του στις οποίες «υπογράφει» με το σύνθημα του κλόουν από την ταινία: «μπιπ, μπίπ».


Ο τρομακτικός κλόουν εμφανίστηκε για πρώτη φορά την Παρασκευή στις 16 Σεπτεμβρίου και έχει προβληματίσει κάποιους από τους κατοίκους οι οποίοι δεν ξέρουν τις πραγματικές προθέσεις του οι οποίες μπορεί να μην είναι καλές. Κάποιοι άλλοι κάτοικοι απείλησαν ότι θα του επιτεθούν.

Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο συγκεκριμένος άνδρας είναι από την ταινία «Ιt» του Stephen King που κυκλοφόρησε 1990 και ο ηθοποιός που έκανε τον κλόουν ήταν ο Tim Curry. Παρακάτω ακολουθεί ένα απόσπασμα από την ταινία.



koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου