Ν. Λοτσάρη-Κ. Σκορδάλης: Βάφτισαν την κόρη τους…Ποιοι διάσημοι ήταν παρόντες! (φωτο)


Την δεύτερη κόρη τους βάφτισαν το πρωί της Κυριακής στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Βούλα, η Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει χωρίσει όμως οι σχέσεις τους είναι άψογες και θα έκαναν τα πάντα για το παιδί τους. Έτσι λοιπόν ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια αξέχαστη βάπτιση. Το όνομα που έδωσαν στην κόρη τους είναι Ερωφίλη, ενώ μετά την βάπτιση ακολούθησε beach party με θέμα την Hawaii στο μαγαζί "Casablanca", το οποίο διατηρεί ο Κων/νος Σκορδάλης.


Νονά της μικρής ήταν η Σόφη Πασχάλη, η οποία φορούσε ένα στενό φούξια φόρεμα και έδειχνε χαλαρή και ευδιάθετη: «10 χρόνια είμαστε φίλες με τη Νίνα και το θεώρησα μεγάλη μου χαρά και τιμή να βαφτίσω την κόρη της, η οποία είναι μια κουκλίτσα!»

Η Νίνα Λοτσάρη φορούσε μια εντυπωσιακή τιρκουάζ τουαλέτα, ενώ τα βαφτιστικά ρουχαλάκια της μικρής και οι λαμπάδες, που επέλεξε η νονά, ήταν σε λευκή - ροζ απόχρωση.

Στην βάπτιση έδωσε το παρόν πλήθος διάσημων φίλων που τίμησαν την μικρή Ερωφίλη. Ανάμεσα τους η Καίτη Γαρμπή, η Ανίτα Ναθαναήλ, η Ζέτα Δούκα, η Ιωάννα Σουλιώτη, η Έλλη Αγγελιδάκη και ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Επίσης ο γνωστός interion designer Γιώργος Δρακίδης που επιμελήθηκε την διακόσμηση και φωτογραφήθηκε με όλες τις κυρίες που βρέθηκαν στην βάπτιση.











Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου