Η μεγάλη επιστροφή του Έντι Μέρφι! – Ντύνεται ξανά μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς και σκορπά απίστευτο γέλιο


Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Έντι Μέρφι εγκαταλείπει τον κινηματογράφο και στρέφεται στη μεγάλη του αγάπη το τραγούδι, ήρθαν όλα τούμπα!

Ο κωμικός ηθοποιός θα συνεχίσει να μας χαρίζει γέλιο, αφού ανακοινώθηκε ότι θα φορέσει και πάλι τη στολή του «Μπάτσου του Μπέβερλι Χιλς», υποδυόμενος έναν ρόλο που ανέδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χιούμορ του και τον έκανε να ξεχωρίσει για το ταλέντο του στις κωμωδίες.

Η εταιρεία παραγωγής Paramount ανακοίνωσε ότι ξεκινούν οι διαδικασίες για να προβληθεί στις αίθουσες του κινηματογράφου το τέταρτο sequel της αγαπημένης ξεκαρδιστικής περιπέτειας «Ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς».

Με επίσημη ανακοίνωση, σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει για μια ακόμη φορά ο Έντι Μέρφι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο αρχικός προγραμματισμός αφορούσε την τηλεοπτική σειρά και όχι τη νέα ταινία.

Έτσι λοιπόν, ο Αξελ Φόλεϊ, όπως γνωρίσαμε τον Έντι Μέρφι μέσα από την κωμική περιπέτεια, είναι έτοιμος και πάλι να μας χαρίσει ξεκαρδιστικές στιγμές 20 ολόκληρα χρόνια αργότερα από την προηγούμενη ομώνυμη ερμηνεία του.


koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου