Αυτοί θα είναι οι παρουσιαστές του «Μες στην καλή χαρά»


Τέλος στα σενάρια έβαλε η ανακοίνωση του ALPHA, σχετικά με την παρουσίαση της εκπομπή «Μες στην καλή χαρά».

Από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος και o Ευθύμης Ζησάκης θα βρίσκονται στους καναπέδες του πλατό και θα παρουσιάζουν την εκπομπή.

Οι νέοι παρουσιαστές, μάλιστα, μέσω του επίσημου δελτίου Τύπου του καναλιού, στέλνουν το δικό τους μήνυμα… καλής χαράς.

Κατερίνα Καραβάτου: «Η χαρά είναι παντού. Απλώς εμείς πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια μας και να προσπαθήσουμε να την ξαναβρούμε. Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή πραγματικότητα. Ο καθένας μόνος του, αλλά και όλοι μαζί νομίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μ’ ένα χαμόγελο όλα γίνονται πιο εύκολα!»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Τα πιο απλά πράγματα είναι και τα πιο δύσκολα. Το να φτιάξεις, για παράδειγμα, τη διάθεση ενός ανθρώπου. Φέτος, θα είμαστε μια παρέα όνομα και πράγμα… για να είστε και εσείς ‘ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ’».

Παύλος Σταματόπουλος: «Εγώ βρίσκω μικρές χαρές στα Σαββατοκύριακα με την οικογένειά μου, στα βράδια τα καθημερινά με καλό φαγητό και φίλους, στα παιδικά χαμόγελα και στις 10 το πρωί κάθε Σαββατοκύριακο».

Ευθύμης Ζησάκης: «Στην λέξη ονειρεύομαι μας δίνει τα φτερά και ο μόνος τρόπος να συμβεί… ποιος είναι; Η χαρά. Ταλαντούχα, όμορφη και αισιόδοξη παρέα του ‘Μες στην καλή χαρά’ καλώς σας βρήκα».


koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου