ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ φίλου του Παύλου Φύσσα: «Ήταν φόνος εκ προμελέτης από επαγγελματία!»


​Τι συνέβη λίγες μόνο στιγμές πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από έναν 45χρονο ακροδεξιό στο Κερατσίνι, περιέγραψε φίλος του ράπερ, σε μια μαρτυρία ντοκουμέντο.

Ο φίλος του μουσικού, ο οποίος και είχε έντονη αντιφασιστική δράση, ήταν παρών το μοιραίο βράδυ, και διηγείται ακριβώς τι συνέβη ανάμεσα στο φίλο του και τα μέλη της «Χρυσής Αυγής»:

«Το ζήτημα είναι πολιτικό, και όχι ομαδικό. Ασχολούμαστε με τη μουσική. Στο μαγαζί που καθίσαμε, από πίσω μας καθόντουσαν δυο μέλη της Χρυσής Αυγής. Υπήρχε μια ένταση μεταξύ του φίλου μου κι αυτών, αλλά δεν ήταν λεκτική, και ούτε τσακώθηκαν. Ήταν ένταση του τύπου «κοιταζόμαστε στα μάτια και δεν γουστάρουμε ο ένας τον άλλον».

Το θέμα όμως δεν έμεινε εκεί, αφού όπως διηγείται στη συνέχεια, «ξαφνικά αυτοί άρχισαν να στέλνουν μηνύματα, με αποτέλεσμα να μαζευτούν τουλάχιστον 30-40 άτομα, μηχανάκια με δικάβαλα, αυτοκίνητα με 4-5 άτομα μέσα. Ήταν φόνος εκ προμελέτης από επαγγελματία!».

Το ότι το χτύπημα ήταν επαγγελματικό, δήλωσε και ο πατέρας του 34χρονου Παύλου Φύσσα:

«Ο γιος μου μπήκε μπροστά, έδιωξε τα παιδιά και ένας έρχεται με το αμάξι ανάποδα βγαίνει και τον καρφώνει στην καρδιά. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι επαγγελματικό χτύπημα».

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου