Νέες διαστάσεις παίρνει το θρίλερ με την κακοποίηση της Julia Roberts!


Νέα σκοτεινά μυστικά έρχονται στο φως ύστερα από τις αποκαλύψεις γνωστού αμερικανικού περιοδικού σχετικά με την σεξουαλική κακοποίηση της ηθοποιού από τον πατριό της.
 Οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στη δημοσιότητα σχετίζονται με τον πατριό της Julia Roberts, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού και είχε κατ' επανάληψη κακοποιήσει σεξουαλικά την ηθοποιό όταν εκείνη ήταν μόνο 13 χρονών! Αυτή τη φορά το περιοδικό που έκανε τις αποκαλύψεις υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία ότι ο Motes, όπως λέγεται ο άντρας που παντρεύτηκε η μητέρα της Julia, την περίοδο που κακοποιούσε την μικρή κοπέλα και κανείς δεν τον είχε ανακαλύψει, παράλληλα είχε πολύ συχνή επικοινωνία και με ένα 14χρονο αγόρι!

Τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο πατριος της ηθοποιού κακοποιούσε και το ανήλικο αγόρι χωρίς κανείς, ούτε σε αυτή την περίπτωση, να αντιληφθεί κάτι!

Aν και εκείνη την περίοδο έγιναν πολλές νομικές προσπάθειες να κατηγορηθει για παιδεραστία, ωστόσο ποτέ δεν συγκεντρώθηκαν αρκετά στοιχεία σε βάρος του!

Το ακόμα πιο απίστευτο στην ιστορία αυτή είναι ότι τελικά ο πατριός της Julia Roberts, μετά από όλα αυτά και μετά το πέρασμα τόσων χρόνων ζει πια ευτυχισμένος με τον σύντροφό του, αφού έχει δηλώσει gay και ζει τι ζωή του με τον αγαπημένο του, έχοντας παρατήσει την μητέρα της ηθοποιού.

Η υπόθεση είναι πραγματικά πολύπλοκή και η ίδια η ηθοποιός δεν έχει μπει ακόμα στην διαδικασία να απαντήσει ή να σχολιάσει ο,τιδήποτε από αυτά που έρχονται στο φως!

athensbars.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου