Mila Kunis: Με την "πεθερά" της, που είναι ολόιδια ο Ashton Kutcher στο super market!


H Μila Κunis βγαίνει από το Super Market μαζί με τη μέλλουσα πεθερά της, και μαμά του αγαπημένου της Ashton Kutcher.

Η Mila Kunis βοήθησε τη μαμά του Ashton Kutcher με τα ψώνια της δείχνοντας έτσι πως οι σχέσεις πεθεράς και νύφης είναι τουλάχιστον άριστες! Η Mila φορούσε ένα φαρδύ, γκρι πουλόβερ και flat μπότες ενώ έσκυψε να σηκώσει και μια συσκευασία που έπεσε από την τσάντα του Super Market.


Η επιλογή της Mila Kunis να ντύνεται τον τελευταίο καιρό με φαρδιά ρούχα και να φοράει χαμηλά παπούτσια έχει κάνει τις φήμες περί εγκυμοσύνης της να οργιάσουν. Οι συχνές εμφανίσεις της με φαρδιά ρούχα, λέγεται πως δεν είναι τυχαίες, η ηθοποιός τα προτιμά προκειμένου να καλύπτει την κοιλίτσα της, η οποία έχει αρχίσει να φουσκώνει.


H κυρία Diane, η μαμά του Ashton Kutcher που μοιάζει καταπληκτικά με τον διάσημο γιο της, είναι μια κλασσική νοικοκυρά. Όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες, είναι ντυμένη με casual ρούχα και αθλητικά παπούτσια ενώ δεν την ενδιαφέρει καθόλου που είναι αχτένιστη και άβαφη την στιγμή που οι paparazzi την φωτογραφίζουν.


Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis αναμένεται να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο 34χρονος ηθοποιός που είναι και επίσημα πλέον ελεύθερος δεν βλέπει την ώρα να παντρευτεί την αγαπημένη του Mila Kunis με την οποία διατηρεί σχέση εδώ και ένα χρόνο και είναι πραγματικά αχώριστοι. Την ώρα που οι φήμες πληθαίνουν για εγκυμοσύνη της σέξι ηθοποιού, ο Ashton Kutcher δε διστάζει να δηλώσει ότι είναι έτοιμος να προχωρήσει και να πάει στο επόμενο βήμα της σχέσης του με την 28χρονη σύντροφό του. Λέτε μαζί με τον γάμο να έχουμε και γεννητούρια; Ο καιρός θα το δείξει!

fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου