Καταστρέφουν το στιλ -Τα επτά χειρότερα παπούτσια της χρονιάς [εικόνες]


Τις επτά κατηγορίες παπουτσιών που άνετα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως τα χειρότερα της σεζόν, αφού παραπέμπουν περισσότερο σε ορθοπεδικά υποδήματα, εντόπισε και παρουσίασε σε ρεπορτάζ της η Daily Mail.

Τα παπούτσια αποτελούν ένα από τα ισχυρότερα όπλα του γυναικείου οπλαστασίου, τα οποία εύκολα μπορούν να απογειώσουν μια εμφάνιση και το ίδιο εύκολα να την καταστρέψουν.  Για να βοηθήσει τις γυναίκες να αποφύγουν μια τέτοια.... καταστροφή, η Daily Mail εντόπισε και παρουσιάζει τις επτά χειρότερες κατηγορίες παπουτσιών που κυκλοφορούν αυτή τη σεζόν. Και για όσες εμφανίζονται... αμετανόητες τους δίνει και συμβουλές για το πώς να τα φορέσουν...

Πλατφόρμες
Είναι καλές για το πήγαινε έλα στο γυμναστήριο, ή για να μην χαλάσει το πεντικιούρ, αλλά όχι και για μια στιλάτη εμφάνιση. Ο καλύτερος τρόπος για να φορεθούν, είναι να συνδυασθούν με μια μίντι φούστα.

Λευκή-Μαύρη-Χρυσή πλατφόρμα Ζara 59,99 λίρες




Mules
Είναι σίγουρο ότι θα πονέσουν τα πόδια σας. Αν επιμένετε, όμως, στα ψηλοτάκουνα Mules, προτιμήστε ένα ζευγάρι που κρύβει τα δάχτυλά σας.

Ασημί mules Stella Mccartney 485 λίρες



Σανδάλια-παντόφλες.
Κάνουν τα πόδια να φαίνονται τεράστια. Ένα προτιμάτε την άνεση από την κομψότητα προτιμήστε τουλάχιστον ένα ζευγάρι που αφήνει ακάλυπτο όσο το δυνατόν περισσότερο το πόδι σας για να μοιάζει πιο μακρύ και κομψό.




Ορθοπεδικά παπούτσια
Τα ορθοπεδικά παπούτσια, τα οποία είναι άκομψα και δύσκολα, όπως και να έχουν συνδυαστεί, δίνουν ένα κομψό αποτέλεσμα, έγιναν ξαφνικά μόδα. Αν θέλετε να τα φορέσετε προτιμήστε ένα ζευγάρι με πολλά και λεπτά λουράκια.

Οna 99 λίρες



Καλοκαιρινά μποτάκια
Θυμίζουν... λίγο gladiator, αλλά συνδυάζονται εύκολα με όλα τα ρούχα καθώς κυκλοφορούν σε πολλούς συνδυασμούς σόλας-δέρματος. Προτιμήστε ένα ζευγάρι που φθάνει τουλάχιστον ως τον αστράγαλο και δεν είναι ιδιαίτερα ψηλό.

Μποτάκια Koolabura 70 δολάρια




Σανδάλια με... χειροπέδα
Είναι ίσως ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα παπούτσια. Η χειροπέδα στον αστράγαλ «κόβει» το πόδι, το κάνει δηλαδή να μοιάζει κοντύτερο. Αν είστε φαν του συγκρκιμένου παπουτσιού προτιμήστε τουλάχιστον ένα ζευγάρι σε nude αποχρώσεις.

Ασημί σανδάλια Hobbs 89 λίρες






Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου