Τι λες τώρα! Τα διάσημα οπίσθια της Pippa Middleton είναι… ψεύτικα; (PHOTOS)


Σίγουρα όλοι γνωρίσαμε και θυμόμαστε τη Pippa Middleton στον γάμο του πρίγκιπα William και της Kate και στον οποίο φορούσε ένα υπέροχο λευκό εφαρμοστό φόρεμα δια χειρός Alexander McQueen!

Ωστόσο, τρία χρόνια μετά, και υποψιαζόμαστε αρκετή παρατήρηση και μελέτες, ο Stephane Bern ο οποίος είναι Ιππότης του Τάγματος των Γκριμάλντι του Μονακό, μεταξύ άλλων, αλλά και διάσημος στο χώρο της δημοσιογραφίας με τη γνώμη του να είναι ιδιαιτέρως βαρύνουσα, αποκάλυψε στην τηλεοπτική του εκπομπή ότι τα περιβόητα οπίσθια ηταν… ψεύτικα!

Όπως είπε, είναι απολύτως λογικό εκείνη την μέρα η Pippa να ήθελε να είναι όσο το δυνατόν πιο όμορφη και εντυπωσιακή, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο, τα στρογγυλά και καλοσχηματισμένα οπίσθια που όλοι θαυμάσαμε, ήταν ψεύτικα, μιας και δεν έκαναν καμία άλλη… εμφάνιση! Δε δίστασε μάλιστα να αναλύσει κι άλλες φωτογραφίες της Pippa αποδεικνύοντας περίτρανα, ότι τα οπίσθιά της δεν έχουν τον… παραμικρό αισθησιασμό και πως είναι απολύτως επίπεδα!

Και μπορεί να μην αναφέρθηκε στο τι ήταν αυτό το οποίο χρησιμοποίησε η αδερφή της Δούκισσας, αλλά έχουν ήδη κάνει κάποιες… προτάσεις το γύρο του διαδικτύου, με το εσώρουχο που έχει έναν τουρλωτό πισινό ενσωματωμένο να είναι η επικρατέστερη!






youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου