Sara Jessica Parker: Αυτά είναι τα παπούτσια που σχεδίασε


LIKE SEX&THE CITY

Η Carrie Bradshaw, η ηρωίδα την οποία υποδύθηκε η Sarah Jessica Parker και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, λάτρευε τα παπούτσια. Το ίδιο και η ηθοποιός, έτσι αποφάσισε να σχεδιάσει μια αποκλειστικά δική της σειρά η οποία θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο. Όπως αποκάλυψε η ίδια, ήταν κάτι που ήθελε να κάνει εδώ και χρόνια, αλλά δεν είχε προκύψει λόγω συγκυριών. Δείτε μερικά από τα σχέδια που έχουν ήδη γίνει γνωστά, εμείς τα έχουμε ήδη βάλει στην wishlist μας. Εσείς;


ΚΛΑΣΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
Μια σειρά σχεδιασμένη από ένα fashion icon, δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει ένα all time classic κομμάτι. Οι ψηλοτάκουνες κόκκινες γόβες είναι απίστευτα στυλάτες και σέξυ.


ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΠΕΔΙΛΑ
Ακόμα ένα υπέροχο σχέδιο, που θυμίζει παπούτσι χορού είναι αυτό το ζευγάρι μαύρα πέδιλα. Είναι ιδανικό για να ολοκληρώσει τις βραδινές σας εμφανίσεις και ήδη το φανταζόμαστε με άπειρους συνδυασμούς.


ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ
Αυτά τα παπούτσια είναι συνώνυμα με την κομψότητα, καθώς το κόψιμό τους κολακεύει το πόδι. Θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι τα αγαπημένα της τηλεοπτικής Carrie.



ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΣΤΥΛ
Παρόλο που η ίδια είναι φανατική των πολύ ψηλών τακουνιών, επέλεξε να συμπεριλάβει στην προσωπική της συλλογή και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Ακόμα και για εσάς που δεν αντέχετε τα ψηλά τακούνια αλλά θα θέλατε να έχετε ένα κομμάτι με την υπογραφή της Sarah Jessica Parker, υπάρχει αυτή η επιλογή.


TO DIE FOR
Και για το τέλος αφήσαμε, όπως πάντα, το καλύτερο. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, που θυμίζουν Alaia, σε ανοιχτό καφέ δέρμα, είναι το πιο passepartout κομμάτι της συλλογής. Τα περιμένουμε πως και πως!


instyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου