Ποιοι celebrities δεν πίνουν καθόλου αλκοόλ;


Οι περισσότεροι δεν έχουν πιει ποτέ!
Συνήθως ακούμε για σταρ οι οποίοι μπαινοβγαίνουν στην απεξάρτηση. Κάνουν χρήση ουσιών, τα έσπασαν μεθυσμένοι ή στην καλύτερη έχουν ένα μικρό θεματάκι να συγκρατηθούν κάθε φορά που πίνουν.

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά. Αυτή των σταρ που όχι απλά δεν έχουν θέμα με το αλκοόλ αλλά δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ, δεν τους κάνει αίσθηση ή πίνουν μια γουλιά στην κυριολεξία- μια στο τόσο απλά και μόνο για να μην προσβάλλουν κάποιον. Οι τεσσερις πιο δυνατοί πολέμιοι του αλκόολ ανήκουν σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες.

Πάμε να μάθουμε ποιοι είναι


H JLO δεν πίνει ποτέ. Δεν αισθάνθηκε ποτέ την ανάγκη και θεωρεί πως κάνει κακό στην υγεία της επιδερμίδας της, κάτι που για εκείνη έχει πολύ μεγάλη σημασία. Βρέχει μόνο τα χείλη της με αλκοόλ σε προπόσεις, όταν την καλούν κάπου, απλά και μόνο από ευγένεια!


Jennifer Hudson. Η φίλη μας, δεν έχει πιει ποτέ μα ποτέ. Δεν το έχει ακουμπήσει και ούτε πρόκειται!


Η Blake Lively, δεν θεωρεί ότι το ποτό χρησιμέυει κάπου. Δεν αισθάνθηκε περιέργεια να δοκιμάσει και δεν πιστεύει πως είναι χαρακτήρας που του ταιριάζουν οι έξεις.

Ο Russel Brand είνα πρώην αλκοολικός που στο περελθόν είχε εξάρτηση από το σεξ. Έχει μιλήσει δημόσια για αυτό και μεΟ Russel Brand είνα πρώην αλκοολικός που στο παρελθόν είχε εξάρτηση από το σεξ. Έχει μιλήσει δημόσια για αυτό και μετρά τα χρόνια (10) που έχει καθαρός. Δεν το αγγίζει και προσπαθεί να προστατεύσει την υγεία του.

Πηγή: http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου