Ποιο γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ παντρεύεται; (ΦΩΤΟ)


Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει σύντομα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια των τελευταίων ετών, επισημοποιώντας τον έρωτά τους.
Εκείνος, γνωστός δικηγόρος μέσα από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του και ένας από τους πιο γοητευτικούς εργένηδες μετά τον χωρισμό του από την Ελενα Ράπτη. Εκείνη, κόρη ενός από τους πιο δημοφιλείς πολιτικούς στη χώρα, του Πέτρου Μαντούβαλου, όμορφη και εκκολαπτόμενη δικηγόρος.

O Γιάννης Μαρακάκης και η Σοφία Μαντούβαλου, παρά το γεγονός ότι μετρούν ήδη τρία χρόνια μαζί, δεν έκαναν εξ αρχής γνωστή τη σχέση τους.

Ο δικηγόρος τους πρώτους μήνες διέψευδε τα δημοσιεύματα για τον δεσμό τους και απέφευγε επιμελώς να μιλά για την όμορφη Σοφία. Η σχέση τους άλλωστε ξεκίνησε ως φιλική και τίποτα δεν προμήνυε το φλογερό ειδύλλιο που θα αναπτυσσόταν μεταξύ τους.

ΑΧΩΡΙΣΤΟΙ. Με το πέρασμα του χρόνου, η σχέση του Γιάννη Μαρακάκη με τη Σοφία Μαντούβαλου δυνάμωνε. Κοντινοί φίλοι του ζευγαριού λένε στο «Secret» πως ταιριάζουν απόλυτα, ενώ μέρα με τη μέρα έρχονταν ακόμη πιο κοντά, περνώντας περισσότερο χρόνο μαζί και έχοντας κοινές ασχολίες και ενδιαφέροντα.

Εξάλλου, πέρσι το καλοκαίρι είχαν κάνει τον γύρο των μέσων ενημέρωσης οι φωτογραφίες τους από τη Μύκονο, όπου, Σεπτέμβριο μήνα, συνέχιζαν να κάνουν θαλάσσια σπορ στο ήσυχο εκείνη την περίοδο νησί των ανέμων. «Οι δυο τους περνούν πολλές ώρες μαζί», λέει φίλος του ζευγαριού, ενώ αναφέρεται στον θαυμασμό τον οποίο τρέφει η 23χρονη πλέον Σοφία για τον σαφώς πιο ώριμο δικηγόρο. «Ουσιαστικά μεγάλωσε μαζί του», είναι η χαρακτηριστική ατάκα, αφού η σχέση τους ξεκίνησε μόλις η Σοφία είχε κλείσει τα 20 χρόνια της και ήταν φοιτήτρια Νομικής. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ήρθε και η συγκατοίκηση στο αγαπημένο Κολωνάκι του Γιάννη Μαρακάκη, όπου περνά μεγάλο μέρος της μέρας του. Οι πρώτες «διαρροές» εξάλλου για την προσωπική τους σχέση ήρθαν μετά από χαλαρές κοινές εμφανίσεις τους σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου, όπου συχνάζει ο δικηγόρος, πίνοντας τον καφέ του και συζητώντας με φίλους. Η περίοδος που πλέον ο έρωτας δεν κρυβόταν ήταν το καλοκαίρι.


Λάτρεις και οι δύο της θάλασσας και του ήλιου και σαφώς πιο απελευθερωμένοι, γύριζαν στις πιο γνωστές παραλίες, μεταξύ των οποίων ο Αστέρας Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα, κάνοντας extreme sports και παίζοντας beach volley, με τα καλογυμνασμένα κορμιά τους να κλέβουν τα βλέμματα και να κάνουν τους παπαράτσι να καιροφυλαχτούν για μία φωτογραφία.


Οι καλοκαιρινές τους διακοπές αποτελούν εξάλλου τα τελευταία χρόνια ένα από το πιο hot θέματα των περιοδικών και πάντα οι φωτογραφίες τους βρίσκονται στις πρώτες σελίδες. Αυτά τα ξέγνοιαστα καλοκαίρια άλλωστε ήταν που ο καλοντυμένος δικηγόρος με το κοντό μαλλί και το πάντα κόντρα ξύρισμα υιοθετούσε ένα πιο cool στυλ, αφήνοντας το μαλλί ατημέλητο και μούσι.


Οι ίδιοι πάντως γνώριζαν εξαρχής πώς να προφυλάξουν τη σχέση τους, κρατώντας χαμηλούς τόνους σε όλα τα επίπεδα. Οι λίγες και επιλεκτικές έξοδοι και οι πολλές παράλληλες δραστηριότητες, αφού εκτός των άλλων η Σοφία είναι και φοιτήτρια στη Σχολή Καλών Τεχνών, έδειχναν ένα ζευγάρι που ξέρει τι θέλει και κυρίως πώς να περνά καλά. Σταδιακά και οι δύο συνειδητοποιούσαν ότι η σχέση τους είχε γερές βάσεις και θα διαρκούσε πολύ περισσότερο απ' όσο φαντάζονταν αρχικά, αλλά δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι των media, να διαφημίζουν αυτό που τους ενώνει, για να μη διαταράσσεται η προσωπική τους γαλήνη.  Πηγές μας αναφέρουν πως ο Πέτρος Μαντούβαλος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η κόρη του έχει έναν άντρα με ήθος και καλλιέργεια στο πλευρό της.

Το γεγονός ότι το επόμενο διάστημα οι δυο τους θα δώσουν όρκους αιώνιας πίστης το κρατούν επτασφράγιστο μυστικό και αρκούνται να απαντούν όταν κάποιος τους ρωτά πως «πάμε σοβαρά», συνεχίζοντας να προφυλάσσουν τη σχέση τους από τις κακές γλώσσες, αλλά κυρίως να απολαμβάνουν ακόμα το ίδιο αθώο φλερτ, όπως την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου