Σάκης Ρουβάς: Στο πλευρό του Ηλία Ψινάκη στο Δήμο Μαραθώνα


Μετά την πανηγυρική εκλογή του Ηλία Ψινάκη ή αλλιώς του νέου δημάρχου του Μαραθώνα, από την πρώτη κιόλας Κυριακή, οι εκπομπές δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν τα αποτελέσματα.
 Αυτό που έκανε τη μεγαλύτερη αίσθηση ήταν η παρουσία του Σάκη Ρουβά στο εκλογικό κέντρο του Μαραθώνα. Οι δυο άντρες στο παρελθόν είχαν πολύ στενές σχέσεις και συνεργασία, κάποια στιγμή υπήρξαν “σύννεφα” στις σχέσεις τους ενώ όπως φαίνεται πλέον είναι όλα καλά. Μάλιστα, ο Ηλίας Ψινάκης ανέβασε στο Instagram του φωτογραφίες από τη συνάντηση.

 Με αφορμή τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, λοιπόν, η παρέα της εκπομπής Πρωινό mou, σχολίασε την επαφή τους. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, δεν παρέλειψε να αναφέρει ξανά μια αποκάλυψη που είχε κάνει στο παρελθόν για την σχέση Ηλία και Σάκη.

 «Είχαμε να τους δούμε μαζί ίσως από τα βραβεία του Mad, o Σάκης έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης του εχτές, δεν είμαι σίγουρος αν ψηφίζει σε εκείνη την περιφέρεια, οπότε είναι πολύ κοντά σε αυτό που σας είχα πει κάποτε, ότι αν αποφασίσει κάποια στιγμή να παντρευτεί με την Κάτια και θέλει να κάνει πολιτικό γάμο, θα τους παντρέψει ο Ηλίας», δήλωσε ο παρουσιαστής λέγοντας πως πιστεύει ότι σύντομα θα επιβεβαιωθεί.


briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου