Προβλέψεις για όλα τα ζώδια για Τρίτη 20/5


Από σήμερα ο Άρης- πλανήτης που συνδέεται με την δράση και την αποφασιστικότητα- θα γίνει ορθόδρομος από τις 9ο του Ζυγού και οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα θα τρέξουν πολύ γρήγορα...

Θέματα συνεργασιών, διπλωματικές κινήσεις και νομικά ζητήματα- το ζώδιο του Ζυγού συνδέεται άμεσα με αυτούς τους τομείς, θα παίξουν μέσα στις επόμενες μέρες σημαντικό ρόλο.

Ο επόμενος γύρος των εκλογών θα είναι αρκετά ενδιαφέρων, αν και ο Ήλιος που θα κάνει την είσοδο του στους Διδύμους στις 21/5, η νέα σελήνη που θα σχηματιστεί στους Διδύμους στις 28/5σε δυσαρμονικό τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα γεννήσει πολλά διλήμματα, ένα κυριολεκτικό χάος και θα προκαλέσει πολλές ίντριγκες στην πολιτική σκηνή και όχι μόνο. Σαμαράς και Βενιζέλος παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και.... όποιοι τσιμπήσουν!


Κριός
Ο πλανήτης που κυβερνάει το ηλιακό σας ζώδιο ο Άρης, από σήμερα γίνεται ορθόδρομος και πολλά από αυτά που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα, αποφάσεις, κινήσεις, σχέδια θα αρχίσουν να εξελίσσονται πιο άμεσα. Θέματα συνεργασιών και σχέσεων θα ξεκαθαρίσουν μέχρι τα μέσα Ιουνίου ενώ καλό θα είναι να προσέχετε θέματα υγείας ή γενικότερα το φάσμα των σχέσεων όσοι από σας είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.


Ταύρος
Η σελήνη για το επόμενο διήμερο θα βρίσκεται στον Υδροχόο και αρκετοί από σας θα ασχοληθείτε με υποθέσεις και συνθήκες που αφορούν την δουλειά ή το σπίτι και την οικογένεια. Η μετάβαση του Ήλιου στους Διδύμους θα επηρεάσει τα οικονομικά σας, προσέχετε μέχρι τις 28/5 κινήσεις ή γεγονότα που σας αφήνουν σε αοριστία αλλά και διάφορες επιπλοκές η παγίδες στα οικονομικά σας.


Δίδυμοι
Σημαντικό γεγονός για σας η μετάβαση του Ήλιου στο ζώδιο σας και η εποχή που συμπίπτει με τα φετινά γενέθλια σας. Η τελευταία βδομάδα του Μαΐου επιφυλάσσει για σας δυσάρεστες εκπλήξεις γι' αυτό φροντίστε να αποφύγετε άτομα και καταστάσεις που θα μπορούσαν να σας εκθέσουν κοινωνικά ή επαγγελματικά, μεγάλα και βαρυσήμαντα λόγια η ίντριγκες που θα μπορούσαν να πλήξουν την συναισθηματική και ψυχική σας κατάσταση. Προσοχή στην υγεία ειδικά για όσους από σας ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.


Καρκίνος
Ο Άρης από σήμερα θα γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία και αυτό σημαίνει ότι πολλοί από σας θα έχετε άμεσες εξελίξεις σε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την καριέρα. Εκκρεμότητες ή αναποφασιστικότητα στοιχεία που κυριαρχούσαν μέχρι πρότινος στους συγκεκριμένους τομείς της ζωής σας θα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν και να παίρνουν μια πιο ουσιαστική πορεία.


Λέων
Θέματα σχέσεων και συνεργασιών συντονίζει το επόμενο διήμερο η σελήνη από τον πολικό σας Υδροχόο ενώ αύριο προσέξτε εντάσεις ή επιπλοκές και πιέσεις από την πλευρά των άλλων ή από άτομα του εργασιακού σας χώρου. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους θα εστιάσει την προσοχή σας σε νέους στόχους και κοινωνικές σχέσεις, προσέχετε όμως και τα οικονομικά σας.


Παρθένος
Ένα σημαντικό διάστημα ξεκινάει για σας καθώς ο Άρης γίνεται ορθόδρομος από το 2ο ηλιακό σας σπίτι και τα έσοδα ή γενικότερα οικονομικές κινήσεις που εδώ και καιρό είχαν παρουσιάσει στασιμότητα αρχίζουν σταδιακά να προχωρούν και να παίρνουν μια πιο συγκεκριμένη μορφή. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους θα εστιάσει τα γεγονότα στον άξονα καριέρας- οικογένειας ενώ σχέσεις και συνεργασίες χρειάζονται προσοχή.


Ζυγός
Ο Άρης από το ζώδιο σας γίνεται ορθόδρομος και όσοι από σας είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο θα παρατηρήσετε ότι οι εξελίξεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής θα αρχίσουν να προχωρούν άμεσα. Προσέχετε παρορμητικές ενέργειες ή γενικότερα εντάσεις που μπορεί να προκύψουν με τον σύντροφο η τους συνεργάτες σας μέσα στο επόμενο διάστημα, όπως και νομικές υποθέσεις.


Σκορπιός
Η σελήνη στον Υδροχόο θα επηρεάσει για το επόμενο διήμερο την οικογενειακή σας κατάσταση και γενικότερα την επαγγελματική και προσωπική σας πορεία. Ο Άρης από τον Ζυγό και τον 12ο ηλιακό σας οίκο από αύριο θα φέρει νέες προοπτικές στην δουλειά και θα σας ωθήσει να εκφράσετε πράγματα που κρατούσατε για τον εαυτό το σας. Προσέχετε παρασκηνιακές κινήσεις.


Τοξότης
Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους θα τονίσει για το επόμενο διάστημα την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Η νέα σελήνη που θα σχηματιστεί προς το τέλος του μήνα στο παραπάνω ζώδιο φαίνεται να προκαλεί ένα κύκλο γεγονότων με έντονο και απρόβλεπτο χαρακτήρα κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Προσέχετε τις οικογενειακές σας υποθέσεις αλλά και τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες ή την υγεία σας.


Αιγόκερως
Σημαντικός παράγοντας για σας αυτό το διάστημα είναι η πολύμηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού που από σήμερα ξεκινάει την ορθόδρομη πορεία του και προκαλεί άμεσες εξελίξεις στον τομέα των επαγγελματικών σας υποθέσεων ή γενικότερα στις συνεργασίες και στην οικογένεια. Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας φροντίστε να αποφύγετε προκλήσεις ή γεγονότα που μπορεί να επηρεάσουν βασικούς τομείς της ζωής σας.


Υδροχόος
Η σελήνη στο ζώδιο και σήμερα επηρεάζει την επαγγελματική και προσωπική σας πορεία, ενώ προσέχετε το κλίμα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Νέα πρόσωπα θα επηρεάσουν το επόμενο διάστημα την ερωτική σας ζωή ενώ σχέσεις με παιδιά και δημιουργικές δραστηριότητες τονίζονται περισσότερο.


Ιχθείς
Θέματα υγείας η γενικότερα επαγγελματικές υποθέσεις καλό θα είναι να προσέχετε το επόμενο διήμερο ενώ η μετάβαση του Ήλιου στους Διδύμους για τον επόμενο μήνα δημιουργεί έντονες ζυμώσεις στις οικογενειακές και επαγγελματικές σας συνθήκες. Προσέχετε θέματα υγείας η γενικότερα γεγονότα που μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν.


http://astroland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου