Το τρυφερό αντίο της Νανάς Καραγιάννη στον φίλο της Σωτήρη Βάγια που έφυγε από τη ζωή


Σοκαρισμένη από τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου της φίλου, ηθοποιού Σωτήρη Βάγια είναι η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη.
Η Νανά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, φωτογραφίες από το γάμο της που ήταν δίπλα της ο Σωτήρης, και το αποχαιρέτησε γράφοντας λόγια αγάπης για τον φίλο της που έφυγε για πάντα.


Μέσα σε όλα, συγκινητικό όσο τίποτα, η μητέρα του άτυχου ηθοποιού, μεγάλη σε ηλικία, που έμεινε ξαφνικά μόνη, και με τον ανείπωτο πόνο της μάνας που χάνει το παιδί της.


Η Νανά έγραψε:

" Βαθιά σοκαρισμένη & συντετριμμένη,δεν μπορώ με τίποτα να πιστέψω πως ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ στα ηλίθια τηλεοπτικά πλατό και έμεινε φίλος μου παρά τις δυσκολίες που και οι 2 αντιμετωπίσαμε έφυγε τόσο πρόωρα και αιφνίδια.Ο Σωτήρης ήταν τόσο απλός,έξυπνος,ταλαντούχος,ευαίσθητος που δεν θα άντεχε και πολύ την γελοιότητα που επικρατεί γύρω μας.Μόνο την μαμά του σκέφτομαι τώρα που δεν έχει κανέναν άλλον στην ζωή και παρέμεινε στήριγμα της μέχρι τέλους κοντά της.Είναι από τις λίγες φορές που νιώθω τόσο μουδιασμένη και στεναχωρημένη που δεν μπορώ ούτε να κλάψω,δεν ξέρω αν σας έχει συμβεί...Δεν θα το ήθελε άλλωστε και ο ίδιος"

Δες όσα δήλωσε η Νανά στην εκπομπή της Τατιάνας!



tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου