Καλομοίρα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάφτιση των δίδυμων γιων της!


Η Καλομοίρα βάφτισε τα λατρεμένα της αγοράκια...

Την πιο συγκινητική της στιγμή έζησε το απόγεμα της Κυριακής η Καλομοίρα, αφού βάφτισε τα δίδυμα αγοράκια της.
Η βάφτιση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Αμερική το απόγευμα της Κυριακής 18-5-2014 και τόσο η Καλομοίρα όσο και ο σύζυγος της Γιώργος Μπούσαλης ακτινοβολούσαν από χαρά κι ευτυχία. Οι νεοφώτιστοι Δημήτρης και Νίκος ήταν τόσο χαριτωμένοι στα λευκα βαφτιστικά τους ρουχαλάκια, αλλά και η Καλομοίρα ήταν πιο chic από ποτέ. Η όμορφη μανούλα φορούσε αμάνικο βεραμάν φόρεμα, με λευκές γόβες ενώ είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε έναν λιτό κότσο, με φυσικό μακιγιάζ, δίνοντας έμφαση στο βλέμμα της. Νονοί των γιων της ήταν οι φίλοι του ζευγαριού, Αγάπιος και Γιώργος που τους έχουν παντρέψει, αλλά και η αδελφή και η ξαδέλφη της Καλομοίρας.
 Στη βάφτιση βρέθηκε και ο καλός φίλος της γνωστή τραγουδίστριας Δημήτρης Γιαννέτος, που επιμελήθηκε και την εμφάνισή της. Ενώ, μετά το μυστήριο ακολούθησε τραπέζι με τους αγπημένους φίλους και συγγενείς του ζευγαριού.
Τα χρώματα που κυριάρχησαν στην βάφτιση ήταν το γαλάζιο και το λευκό, με υπέροχα μαρτυρικά και μπομπονιέρες που την ένα βαζάκι με χρωματιστά κουφετάκια στις αποχρώσεις του μπλε και του λευκού. Χαρούμενη κι ευτυχισμένη η Καλομοίρα απαθανατίστηκε σε ανέμελες στιγμές με τους γιους της αλλά και με τους υπόλοιπους συγγενείς. Τις πρώτες φωτογραφίες από το ευτυχές γεγονός ανάρτησε η όμορφη μανούλα στο site της.






















faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου