«Ο Στεφανάκης είχε ξαναχτυπήσει τη Φαίη με μανία»


Για μία αρρωστημένη σχέση ανάμεσα στην αδικοχαμένη Φαίη Μπλάχα και την αδελφή της, τη Μαριαλένα, έκανε λόγο φίλη της Φαίης η οποία κατέθεσε χθες στο δικαστήριο.

Με την εξέταση της στενής φίλης της Φαίης, Δάφνης Μπαλατσούρα συνεχίστηκε η δίκη για την δολοφονία της κοπέλας τον Απρίλιο του 2013 στη Νέα Μάκρη.
«Γνωριζόμουν με τη Φαίη 2 χρόνια, αλλά κάναμε κολλητή παρέα. Με τον κατηγορούμενο γνωρίστηκαν 2-3 μήνες πριν το θάνατό της» ανέφερε για τη γνωριμία τους.


Αναφερόμενη στη σχέση θύματος και θύτη είπε: «Το πρώτο διάστημα ήταν όλα καλά. Μετά άρχισε να μου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι κάτι τρέχει με την αδελφή της με την οποία είχε καλή σχέση μέχρι να χωρίσει με τον σύζυγό της».

Για τις υποψίες της Φαίης σχετικά με τη σχέση της αδελφής και του αγοριού της είπε: «Άρχισε να υποψιάζεται γιατί ήταν όλη μέρα μαζί. Όποτε έπαιρνε τηλέφωνο τον ένα ή τον άλλο ήταν πάντοτε μαζί».

Και πρόσθεσε ότι :

«Τον τελευταίο καιρό η Φαίη δεν ήταν καλά. Φαινόταν καταπιεσμένη. Την έβλεπα μόνο στο σπίτι. Μια μέρα είπαμε να πάμε για φαγητό, τον πήρε να του το πει και αυτός έβαλε τις φωνές γιατί πίστευε ότι θέλει να βγει έξω. Της έλεγε ''θα σε γ**** θες να βγεις με γκόμενο''», περιέγραψε η μάρτυρας ένα από τα ξεσπάσματα του κατηγορουμένου.

Επίσης, εξέφρασε την πεποίθησή της ότι την είχε ξαναχτυπήσει ο κατηγορούμενος λέγοντας ότι την είχε ξαναδεί χτυπημένη. «Κούτσαινε και είχε χτύπημα στο πρόσωπο. Έδωσε διαφορετική εκδοχή σε μένα και άλλη στη φίλη μας την Ιωάννα».

Η μάρτυρας περιέγραψε τον δράστη ως εξαιρετικά ζηλιάρη τονίζοντας ότι υποχρέωσε την Φαίη να φύγει από τη δουλειά επειδή δεν ήθελε να συναναστρέφεται άλλους άντρες.

Για τον τραυματισμό της Φαίης που οδήγησε στο θάνατο της είπε: «Ήταν σοκαριστική εικόνα. Γρατσουνιές παντού στο πρόσωπο, μελανιές και πρησμένα μάτια. Είχε ξεραμένο αίμα στη μύτη και στα δάχτυλα της. Τα περισσότερα σημάδια ήταν στο πρόσωπο. Εγώ έτσι όπως την είδα κατάλαβα ότι την χτύπαγε με μανία».

Η φίλη της Φαίης κατηγόρησε για αδιαφορία την αδερφή της Μαριαλένα Μπλέχα, καθώς δεν ερχόταν στο νοσοκομείο να δει την αδελφή της. «Την πήρα τα ξημερώματα τη Μαριαλενα και της λέω "Μάνια που είσαι;" Και μου ειπε οτι ειναι χάλια και δε μπορει να οδηγήσει. Με πήρε αργά τη νύχτα να μου πει να την πάω στο νοσοκομείο. Θεωρώ οτι στο νοσοκομείο έπαιζε θέατρο η Μαριαλένα.Έκανε κάτι σπαστικά. Και στον αδελφό μου φάνηκε περίεργη».

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Στεφανάκης ήταν ερωτευμένος με τη Φαίη. Δεν ερωτεύεσαι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ούτε κάνεις τόσο κακό σε κάποιον που αγαπάς» είπε η μάρτυρας απαντώντας σε σχετική ερώτηση της έδρας.



matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου