Ποια είναι η «πρώτη κυρία» του Facebook που ξελόγιασε τον Zuckerberg


Γνωρίστηκαν στην πόρτα μιας... τουαλέτας

«Ο Mark δεν ήταν παρά ένας σπασίκλας με μικρή επαφή με την πραγματικότητα», εξομολογήθηκε η ίδια στον New Yorker

Τον Mark Zuckerberg τον γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες.  Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τη γυναίκα που 11 χρόνια πριν του έκλεψε την καρδιά μπροστά από την πόρτα μιας... τουαλέτας.

Δυο χρόνια πριν και συγκεκριμένα στις 19 Μαΐου του 2012, ο ιδρυτής του Facebook ένωσε την τύχη του με τον φοιτητικό του έρωτα, την Priscilla Chan. Η Chan είναι παιδί ενός Κινεζο-βιετναμέζου πρόσφυγα που έφτασε στις ΗΠΑ μετά την πτώση της Σαϊγκόν το 1975, η οποία σήμανε και το τέλος του “βρώμικου πολέμου” του Βιετνάμ. Η Priscila γεννήθηκε στο Braintree, της Μασαχουσέης έξω από τη Βοστώνη και το 2003 αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Quincy.

Την ίδια χρονιά γνωρίστηκε με τον Zuckerberg. Ο γάμος τους στην αυλή του σπιτιού τους αξίας 7 εκατ. δολαρίων στο Πάλο Άλτο, αποτέλεσε έκπληξη για όλους, καθώς όλοι οι παρευρισκόμενοι νόμιζαν ότι επρόκειτο να γιορτάσουν απλώς την αποφοίτηση της Chan από την ιατρική.


Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από 11 χρόνια σε ένα φοιτητικό πάρτι και συγκεκριμένα περιμένοντας στην ουρά για να πάνε στο WC. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δυο τους δεν παραλείπουν να ανεβάζουν στο Facebook όλες τις σημαντικές και μη στιγμές τους. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια στον New Yorker, “ο Mark δεν ήταν παρά ένας σπασίκλας με μικρή επαφή με την πραγματικότητα” που είχε μεν χιούμορ, αλλά με τον τρόπο των κομπιουτεράδων.
Ανέβασε μάλιστα στο Facebook τα υπερμεγέθη γυαλιά που φορούσε.


Στο πρώτο τους ραντεβού, της είπε ότι προτιμούσε να βγει μαζί της παρά να τελειώσει τις εργασίες που είχε να κάνει για τη σχολή”.

Η Chan ήταν από τους πρώτους χρήστες που άνοιξαν λογαριασμό στο Facebook, τον Φεβρουάριο του 2004.



Πηγή: newmoney.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου