7 κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα μας!


Οι γυναίκες ανά τον κόσμο, καθημερινά αντιμετωπίζουν το αιώνιο πρόβλημα-δίλλημα: ” Τι θα βάλω σήμερα;”
Έτσι, συνήθως καταφεύγουν σε πιο safe επιλογές, καταλήγοντας να φορούν τα ίδια πράγματα κάθε μέρα. Παρά το γεγονός ότι οι τάσεις της μόδας έρχονται και παρέρχονται υπάρχουν κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να έχει στη ντουλάπα της κάθε γυναίκα, προκειμένου να φτιάχνει εύκολα και στυλάτα σύνολα!

Δείτε λοιπόν ποια είναι αυτά τα 7 must κομμάτια που πρέπει να έχετε μέχρι την ηλικία των 35 και αν κάποιο σας λείπει, ευκαιρία για ψώνια!

Μια κλασική καμπαρντίνα


Της εταιρίας που αγαπάτε. Δώστε προσοχή στο χρώμα. Πρέπει να είναι κάποιο κλασικό όπως μαύρο, άσπρο, μπεζ που ταιριάζει σχεδόν με όλους τους συνδυασμούς χρωμάτων. Το κλειδί για να είναι άνετη είναι να κουμπώνει εύκολα, χωρίς περίεργες ζώνες ή κουμπιά.

Ένα τζιν


Ένα πράγμα που θα έχετε μάθει πλέον είναι ότι δεν ταιριάζουν στον σωματοτυπό μας όλα τα τζιν που κυκλοφορούν στην αγορά. Το σημαντικό λοιπόν είναι να βρείτε όχι ένα ζευγάρι τζιν που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας αλλά ένα που να σας κολακεύει και να μπορεί να φορεθεί είτε με φλατ είτε με τακούνια.

Λευκό πουκάμισο


Ένα λευκό πουκάμισο που να ταιριάζει στο σώμα σας, δηλαδή να «δένει» καλά στους ώμους, το στήθος και τη μέση. Βρείτε την μάρκα που κολακεύει τις αναλογίες σας και μην διστάσετε να ανέβετε νούμερο, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Ένα φόρεμα του στυλ σας


Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Δεν χρειάζεται απαραίτητα το φόρεμα να είναι μαύρο, άσπρο ή γκρι για να είναι διαχρονικό. Αυτό που χρειάζεται είναι να αισθάνεστε ο εαυτός σας κάθε φορά που το φοράτε. Μόλις λοιπόν βρείτε το κόψιμο που σας ταιριάζει, χρησιμοποιήστε το ως οδηγό και για τις επόμενες αγορές.

Μαύρο κασμιρένιο πουλόβερ


Είναι το πουλόβερ που θα επιλέξετε να βάλετε μαζί με ένα τζινάκι για να πάτε σινεμά ένα Σάββατο ή για να πάτε για φαγητό ένα χαλαρό απόγευμα ή για να εξισορροπήσει με εκείνη την «τολμηρή» φούστα στη δουλειά. Κοινώς το μαύρο πουλόβερ πάει με όλα και θα «λιώσει» πάνω σας. Εάν πάλι το μαύρο δεν είναι το χρώμα σας, μην σας αγχώνει. Επιλέξτε απλά ένα ουδέτερο χρώμα.

Ένα σακάκι


Μπορεί να σας φαίνεται βαρετό αλλά θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη σε οποιοδήποτε επαγγελματικό ραντεβού ή συνέντευξη. Αν σας φαίνεται υπερβολικά συντηρητικό το «look» συνδυάστε το με τζιν ή με μια κοντή φούστα σε εντυπωσιακό χρώμα. Μην ξεχνάτε ότι αναδεικνύει τις καμπύλες.

Ένα μπλουζοφόρεμα


Δεν χρειάζεται να καταξοδευτείτε για να αγοράσετε ένα μπλουζοφόρεμα κάποιου επώνυμου σχεδιαστή. Απλά κοιτάξτε να είναι από ένα μαλακό ύφασμα και να έχει μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια όπως μια χαριτωμένη τσέπη ή ένα ασύμμετρο στρίφωμα. Φροντίστε απλά να μην μοιάζει υπερβολικά αθλητικό για να μπορείτε να το συνδυάσετε με μια ζακέτα ή τζιν μπουφάν.


http://iciao.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου