Σπάνια κοινή εμφάνιση Αννας Μπουσδούκου με τον δημοσιογράφο σύντροφό της


Το ζευγάρι του ΣΚΑΪ σε έξοδο του
Διατηρώντας τη σχέση τους εξ αποστάσεως –μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης–, η Άννα Μπουσδούκου και ο Σταύρος Ιωαννίδης επιδιώκουν να μηδενίζουν τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν. Έτσι, φροντίζουν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί, παρά το φορτωμένο τους επαγγελματικό τους πρόγραμμα.


Το ζευγάρι του ΣΚΑΪ σε έξοδο του

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «ΟΚ» εντόπισε το ζευγάρι σε έξοδό του για φαγητό νωρίς το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, στο εστιατόριο «Μελίλωτος», κοντά στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο κέντρο της Αθήνας.
Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» εξομολογήθηκε ότι δεν της έχει συμβεί ξανά να έχει σχέση από απόσταση. «Από τη στιγμή που πηγαίνει καλά, είμαι κι εγώ καλά», διευκρίνισε, ενώ αναφέρθηκε και στις πρώτες φωτογραφίες με τον σύντροφό της, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας πριν από ένα χρόνο. «Δεν ενοχλήθηκα, κάποιοι το παρουσίασαν έτσι. Δεν είναι κάτι που επιδίωξα, είχα πάει για καφέ και θα ξαναπάω. Η αλήθεια είναι ότι ήταν σοκαριστικό, γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω ότι συμβαίνει σε εμένα, και γιατί συμβαίνει, αλλά το ξεπέρασα».




e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου