Επιτέλους! Βρήκαμε την πιο φυσιολογική έγκυο της showbiz


Τρώει, πίνει και έχει πάρει κιλά εγκυμοσύνης όπως όλες μας!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει. Μέσα στις επόμενες ημέρες ένα νέο μωράκι θα γεννηθεί και ο κόσμο της showbiz θα το υποδεχτεί με ορθάνοιχτες τις αγκάλες. Και εκεί που είχαμε βαρεθεί να βλέπουμε εγκυμονούσες slim, επιτέλους είδαμε και μία που λίγο πριν γεννήσει είναι σαν όλες εμάς τις κυρίες τις εκτός... showbiz.

Αρκετά κιλάκια πρέπει να έχει πάρει η Jessica Biel, όπως καταλάβαμε από τις τελευταίες φωτογραφίες που έπεσαν στα χέρια μας, αλλά δεν παύει να είναι κούκλα. Η μέλλουσα μανούλα πήρε έναν καφέ ανά χείρας και περπάτησε δίπλα στη θάλασσα. Το τσαχπίνικο ματάκι μας εντόπισε και μία τρυπούλα στο λευκό της T shirt, αλλά η κατάσταση το επιτρέπει. Και ποια από εμάς δεν το έχει πάθει; O Justin Timberlake δεν ήταν μαζί της, αλλά η ίδια χαλάρωσε δίπλα στη θάλασσα με την υπόλοιπη παρέα.






Μα επιτέλους, δηλαδή και μία γυναίκα μέσα στη showbiz, που πήρε κιλά μέσα στην εγκυμοσύνη. Όλες τον τελευταίο καιρό αποκτούν μία κοιλιά λες και έχουν βαρυστομαχιάσει και μετά από λίγο καιρό τις συναντάς με ένα καροτσάκι να περπατάνε και πάλι στη skinny τους μορφή. Μπράβο τους δηλαδή, αλλά όσο να ναι και η Jessica είναι πολύ γλυκιά με την κοιλίτσα της (αν και φαίνεται λίγο κουρασμένη).



Πηγή: http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου