Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Το love story τους απο την ημέρα που γνωρίστηκαν μέχρι τη στιγμή που έγιναν γονείς


Θεωρείται το πιο hot ζευγάρι της τελευταίας δεκαετίας.
Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο, οι οποίοι επισφράγισαν την αγάπη τους με τον ερχομό της κορούλας τους, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, στις 21:50.

Με αφορμή, λοιπόν, το ευτυχές γεγονός στη ζωή τους, θυμόμαστε κάποιες λεπτομέρειες της γνωριμίας και της εξέλιξης της σχέσης τους.





Φέτος συμπληρώνονται έξι χρόνια από τότε που η Ελένη και ο Μάκης αντάλλαξαν το πρώτο «γεια», μια γνωριμία που έμελλε να είναι καταλυτική για το μέλλον και των δύο. Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2009, όταν η παρουσιάστρια επέλεξε για τις διακοπές της τα Άχλα της Άνδρου, μέρος που οι στενοί της φίλοι επέμεναν να επισκεφθεί, χαρακτηρίζοντάς το ως παράδεισο. Εκεί, έρχεται σε επαφή για πρώτη φορά με τον επιχειρηματία. Όχι μόνο εντυπωσιάστηκε από τη γοητεία του και την αυθεντικότητά του, αλλά και τις απόψεις του για τη ζωή. Όταν η παρέα της θέλησε να φύγει για Μύκονο, η Ελένη έμεινε πίσω και η φλόγα του έρωτα έγινε ακόμα πιο δυνατή.


Τα όσα ακολούθησαν έγιναν γνωστά. Οι ήδη τεταμένες σχέσεις της με τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος δεν την είχε ακολουθήσει στο ταξίδι της, κλονίστηκαν οριστικά. Το διαζύγιο του ζευγαριού επισημοποιείται στις 29 Ιανουαρίου του 2010 μέσα από δελτίο τύπου και τα μέσα «παίρνουν φωτιά».

Λίγο καιρό μετά, οι πρώτες φωτογραφίες με τον νέο έρωτα της «ωραίας Ελένης» βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Εκπομπές και περιοδικά «ξεψαχνίζουν» τη ζωή του άνδρα που έκλεψε την καρδιά της παρουσιάστριας και άγνωστες πτυχές από το παρελθόν του αναλύονται διεξοδικά.


«Πιστεύω πολύ στον καλό σύντροφο. Εκεί καταλαβαίνετε περισσότερα από την εμφάνιση ενός ανθρώπου. Γιατί δεν “γράφουν” τα χρόνια πάνω του; Γιατί μένει πάντα νέος; Δεν είναι μόνο θέμα DNA, παίζει ρόλο και ο καλός σύντροφος», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή της, απευθυνόμενη στις τηλεθέατριές της, ενώ άλλη στιγμή θα επισημάνει: «Περνούν τα χρόνια και τα παιδιά θα πάρουν το δρόμο τους και εσύ έχεις κάνει τα περισσότερα από αυτά που ήθελες να κάνεις. Και έχεις αρχίσει και βαραίνεις και σου αρέσουν άλλα πράγματα πια… Αυτό που πραγματικά είναι πολύ σπουδαίο, αν το ‘χεις κατορθώσει, είναι να έχεις έναν καλό σύντροφο».

Ο χρόνος κυλούσε και οι δύο τους ξεκίνησαν τις πρώτες δημόσιες εξόδους με το χαμόγελο να μη λείπει από τα πρόσωπά τους. Και πάλι πρωταγωνιστούν σε lifestyle περιοδικά. Από τις διακοπές τους στα Άχλα μέχρι απλές καθημερινές βόλτες τους για αγορές. Μέχρις ότου η Ελένη Μενεγάκη να στείλει εξώδικο στο περιοδικό Hello, με αφορμή τα στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων των δύο κοριτσιών της και να «κηρύξει πόλεμο» με την εκδότριά του, Έλενα Μακρή Λυμπέρη.




Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο πως η παρουσιάστρια δεν έκανε καμία αναφορά για την εγκυμοσύνη της, αφήνοντας για μήνες δημοσιογράφους και κοινό να αναρωτιούνται τι πραγματικά συμβαίνει. Οι φήμες λένε, πάντως, ότι έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.




Στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό «Γυναίκα», δήλωσε: «Τώρα, είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, αυτός είναι η επιλογή μου. Δεν το κρύβω, δεν το φωνάζω. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη γιατί οι προσωπικοί μου αγώνες και οι επαναστάσεις που έκανα έπιασαν τόπο. Ζω το σήμερα, όμορφα, ήρεμα, με καινούρια δεδομένα. (…) Παραμένω άνθρωπος της συντροφικότητας. Οικογένεια είναι ένας πυρήνας ανθρώπων που τους συνδέει η πραγματική αγάπη, που προσφέρουν ευτυχία και στήριγμα ο ένας στον άλλον. Το πιο δυνατό πράγμα μας. Και δεν είναι αυτό που ορίζει ένα χαρτί, αλλά ό,τι εμπεριέχει τα παραπάνω. Σε σχέση με παλιότερα, η ιδέα που έχω για την οικογένεια έχει σαφώς δυναμώσει, έχει γίνει πιο συνειδητή. Γιατί έχω πιο αντιληφθεί ποια είναι τα σημεία που δεν σε κάνουν οικογένεια… Κι αυτά δεν τα καταλαβαίνεις πάντα όταν είσαι μέσα».

Να τους ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας.



peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου