Θέλεις να είσαι μέσα στη μόδα του 2017 χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις νέα ρούχα; Δες πώς!


Απλά δες ποια είναι τα νέα hot trends, ψάξε καλά στη ντουλάπα για να τα ανακαλύψεις και φόρεσέ τα με έναν πιο φρέσκο τρόπο!

Οι Εβδομάδες Μόδας στη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο, το Λονδίνο και το Παρίσι ολοκληρώθηκαν! Τρία βασικά trends από αυτά που ξεχώρισαν υπάρχουν ήδη στη ντουλάπα σου. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα ανακαλύψεις και να τα φορέσεις λίγο...διαφορετικά. Άλλωστε στη μόδα τα πάντα είναι θέμα..παρουσίασης (και styling).


#Ρίγες

Σχεδόν κάθε fashion show είχε κάποια σύνολα με ρίγες. Συνδύασε τα ριγωτά φορέματά σου με ένα μοντέρνο jacket, φόρα το ριγωτό πουκάμισο του συντρόφου σου με μια ζώνη στη μέση και ψηλοτάκουνα πέδιλα, ρίξε τη ριγωτή σου μπλούζα προς τη μια μεριά ώστε να αποκαλυφθεί ο ένας ώμος και είσαι έτοιμη να υποδεχτείς τη νέα σεζόν με τέλειο και αλάνθαστο στιλ.



#Φόρα το Σουτιέν ως μπούστο

Αν έχεις κάποιο σουτιέν με σχέδια, φλοράλ, γεωμετρικά ή αφηρημένα τότε ξεκίνα να το φοράς και να το επιδεικνύεις μέσα από blazer, ζακέτες και jackets. Εδώ ωστόσο θέλει λίγη προσοχή. Θα πρέπει το σουτιέν σου να μπορεί να φορεθεί έξω και να είναι από σχετικά χοντρό ύφασμα (η δαντέλα δεν μας πειράζει γιατί φέτος τα ρούχα που μοιάζουν με κομπινεζόν και εσώρουχα είναι must).



#Έξω οι ώμοι

Τα έχουμε ξαναπεί! Οι μπλούζες off-the-shoulder είναι το next big thing στη μόδα. Ξεκίνησαν να φοριούνται το περασμένο καλοκαίρι και φυσικά συνεχίζουν και φέτος. Πρόκειται για ένα τρεντ που ήταν και παλαιότερα πολύ δημοφιλές και έτσι ψάχνοντας βαθιά στη ντουλάπα σου σίγουρα μπορείς να βρεις κάποια μπλούζα σε αυτό το στιλ. Αν πάλι δεν βρεις τίποτα τότε πολύ απλά φόρα το λίγο ξεχειλωμένο πουλοβεράκι σου με αυτόν τον τρόπο.




faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου