Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του αδελφού του Παντελή Παντελίδη (Photos)


O πόνος για τον άδικο χαμό του αδελφού του Παντελή Παντελίδη, δεν λέει να περάσει, όμως για καλή του τύχη ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης δεν είναι μόνος.
Εκτός από την οικογένειά του του δίνει κουράγιο και η σύντροφός του, η οποία δεν σταματά να τον εμψυχώνει. Ο λόγος για την Σοφία Κάργα, η οποία είναι ιδιαίτερα γνωστή στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων καθώς αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο στο kick boxing και στις μικτές πολεμικές τέχνες.


Την Κυριακή το βράδυ, όπως αναφέρει η Freddo η Σοφία μπήκε για να αγωνιστεί στο κλουβί της διοργάνωσης GFC και όπως δήλωσε αυτή η μάχη ήταν ξεχωριστή καθώς ήταν αφιερωμένη στον Παντελή Παντελίδη, του οποίου υπήρξε ένθερμη θαυμάστρια προτού γνωρίσει τον αδελφό του Τριαντάφυλλο και κάνουν σχέση.


Η εμφάνισή της όταν βγήκε στο κοινό ήταν μια μπλούζα που έγραφε «Μόνο Παντέλος» και είχε το λογότυπο του τραγουδιστή, ενώ κατά την είσοδό της προς το κλουβί είχε φτιάξει ως μουσική υπόκρουση ένα ρεμίξ από τα τραγούδια «Θυμάμαι» και «Σ΄αγαπώ» ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, αλλά το τραγούδι δεν ακούστηκε για τεχνικούς λόγους.



Youweekly.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου