Οριστικό ΤΕΛΟΣ. Στο Λονδίνο ο Γκέντζογλου. Μιλά με την Ηλιάδη μόνο για το παιδί


Όχι μόνο ο χωρισμός είναι πλέον οριστικός και αμετάκλητος αλλά οι δυο τους έχουν μπει στην διαδικασία διαχωρισμού των κοινών τους περιουσιακών στοιχείων.
Μακριά από δικαστήρια και δικηγόρους προς το παρόν.
Στις αρχές του Σαββατοκύριακου ο Γκέντζογλου που βρίσκεται στο Λονδίνο λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων δέχθηκε τηλεφώνημα από κοινό φίλο του ζευγαριού ο οποίος προσπάθησε να τον μεταπείσει να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στην σχέση λόγω του παιδιού. Ήταν ανένδοτος και κατηγορηματικός και δεν κάνει ούτε μισό βήμα πίσω στο θέμα του χωρισμού.
Μάλιστα φημολογείται πως για το θέμα αυτό ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ενημερώσει και την οικογένειά του. Που βέβαια για να λέμε την αλήθεια ποτέ δεν ήθελαν αυτή τη σχέση και το είχαν δηλώσει και δημόσια ωστόσο – και αυτό είναι προς τιμήν τους – είπαν στο παιδί τους να σκεφθεί σοβαρά πριν πάρει οριστικές αποφάσεις καθώς πλέον υπάρχει και ένα παιδί.
Οι αποφάσεις λοιπόν είναι οριστικές και όπως λένε κάποιες πληροφορίες η Ηλιάδη έχει ήδη δεχθεί κρούση από εβδομαδιαίο έντυπο για να παραχωρήσει συνέντευξη και να επιβεβαιώσει τον χωρισμό της.
Κατά τ” άλλα το ζευγάρι διατηρεί απολύτως τυπικές επαφές που έχουν να κάνουν με διαδικαστικά θέματα που αφορούν τον γιο τους.


Πηγή: blogs.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου