Παύλος Ευαγγελόπουλος: Αυτή είναι η 24χρονη που του έκλεψε την καρδιά!


Ο έρως χρόνια δεν κοιτά, πόσο μάλλον όταν είναι κεραυνοβόλος!
Έτσι συνέβη και στην περίπτωση του Παύλου Ευαγγελόπουλου. Μόλις ο γνωστός ηθοποιός αντίκρισε για πρώτη φορά τη νεαρή συνάδελφό του Δήμητρα Μεσιμερλή, ο χρόνος απλά... σταμάτησε. Το γεγονός ότι εκείνος είναι 54 ετών κι εκείνη δεν έχει κλείσει ακόμη τα 24 δεν φαινόταν ξαφνικά να έχει καμιά απολύτως σημασία.


Οι δυο τους, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ήρθαν κοντά στη διάρκεια της προετοιμασίας μιας παράστασης, από την οποία έμελλε τελικά ν' αποχωρήσουν αμφότεροι. Ήταν λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό του με την επιχειρηματία Μαρία Περπίνια, όταν ο Παύλος γνώρισε τη Δήμητρα στην οντισιόν του έργου «Φελίνι: τα όνειρα των κλόουν», που θ' ανέβει στο Studio Κυψέλης σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού. Το ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ τους πλέχτηκε σχεδόν αμέσως. Το ζευγάρι έκανε πρόβες με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης φτάνοντας μέχρι και σε κοινή φωτογράφιση για την προώθηση της εν λόγω δουλειάς.

Κάποια στιγμή, ωστόσο, ο Παύλος χρειάστηκε ν' αποχωρήσει, λόγω εργασίας στο σίριαλ του Alpha «Ελα στη θέση μου». Λίγο αργότερα τον ακολούθησε και η Δήμητρα. Όπως αναφέρεται στο προφίλ της στο facebook, η νέα σύντροφος του Παύλου Ευαγγελόπουλου τελείωσε το Λύκειο το 2011 και κατόπιν σπούδασε θέατρο στη Σχολή Καλών Τεχνών στη Θεσσαλονίκη, απ' όπου και κατάγεται.


faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου