Ο Γιώργος Μαυρίδης χτυπούσε τατουάζ για καλό σκοπό επί 14 ολόκληρες ώρες! Συγκινεί το μήνυμα των γονιών με νεοπλασματικές ασθένειες


Τη Δευτέρα ο Γιώργος Μαυρίδης ξεκίνησε από τις 9 το πρωί να «χτυπάει» τατουάζ για καλό σκοπό.
Συγκεκριμένα, όπως μας είχε δείξει στα social media, είχε σχεδιάσει ένα μικρό χαμόγελο, το οποίο θα έκανε τατουάζ έναντι 20 ευρώ σε όποιον το ήθελε. Όσα χρήματα θα συγκέντρωνε, θα πήγαιναν εξολοκλήρου στους γονείς των παιδιών της ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΙΔΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΧΕΠΑ.

Η απήχηση του συγκεκριμένου καλέσματος ήταν απίστευτη! Ο Γιώργος Μαυρίδης όπως μας έδειξε -και όπως έγινε γνωστό- είχε ουρές κόσμου να περιμένουν έξω από το στούντιό του στη Θεσσαλονίκη για ένα τατουάζ.

14 ώρες αφού ξεκίνησε λοιπόν να «χτυπάει» στον κόσμο που τον επισκέφθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε μία ανάρτηση στα social media, μεταφέροντας το μήνυμα των γονιών με νεοπλασματικές ασθένειες. «Το μήνυμα που ακολουθεί είναι από τους γονείς και τα παιδιά:

“Ξεχείλισε η μέρα μας από αγάπη. Εμείς οι γονείς ευχαριστούμε όλους εσάς που παρά την βροχή και την πολύωρη αναμονή μείνατε και στηρίξατε την προσπάθεια και κυρίως την προσπάθεια του Γιώργου Μαυρίδη. Τι να πούμε για την δύναμή του και το κουράγιο του! Ασταμάτητος, 14 ώρες συνεχόμενα για να φθάσουμε το ποσό των 7.295 ευρώ.

Ευχαριστούμε τα παιδιά που δουλεύουν στο μαγαζί του Γιώργου.

Όλα τα χρήματα θα δοθούν σε οικογένειες που τα παιδιά τους πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και άλλες χρόνιες παθήσεις.

Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ. Και κυρίως τον Γιώργο μας”.».


peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου