Ο πρώτος χωρισμός του 2017: Η τραγουδίστρια και ο διαιτολόγος δεν είναι πια μαζί!


Στην πραγματικότητα ο χωρισμός αυτός θα πρέπει να μετρηθεί μέσα στο γρουσούζικο 2016, μιας και το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και 2 μήνες

Τα δημοσιεύματα όμως που θέλουν τη Νίνα Λοτσάρη και τον Διονύση Πάνο να ακολουθούν χωριστούς δρόμους πια, τώρα κυκλοφόρησαν!


Όπως διαβάσαμε στη Real News, η τραγουδίστρια και ο διαιτολόγος που γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2015 στη Μύκονο, χώρισαν για ένα μικρό διάστημα και τον Φεβρουάριο του 2016 αποφάσισαν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Ωστόσο, η επανασύνδεση δεν πέτυχε και πηγή από το φιλικό τους περιβάλλον αποκαλύπτει στη Real News: «Έχουν χωρίσει εδώ και περίπου δύο μήνες. Υπήρξαν κάποιες καταστάσεις δυσάρεστες, που διαιωνίζονταν και δεν ξεπεράστηκαν ποτέ». Μάλιστα, η ίδια πηγή, ξεκαθαρίζει πως αυτές οι «δυσάρεστες καταστάσεις»  προκλήθηκαν εξαιτίας συγγενικών προσώπων που είχαν αντιρρήσεις για αυτό τον δεσμό.

«Ενώ τα είχαν συζητήσει αρκετές φορές, τελικά, τα προβλήματα δεν λύθηκαν κι έτσι ήρθε η φθορά στη σχέση», μας λέει η πηγή και συνεχίζει υποστηρίζοντας πως ο καθένας του αυτή τη στιγμή κάνει εργασιοθεραπεία για να ξεπεράσει τον χωρισμό!


http://marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου