Έγινε για 3η φορά μητέρα και δεν ξέραμε καν ότι ήταν έγκυος!


Αυτό κι αν ήταν έκπληξη!

Την γνωρίζεις από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά Grey’s Anatomy και τώρα ήρθε η ώρα να μάθεις πως η Ellen Pompeo και ο σύζυγος της Chris Ivery έγιναν γονείς τα Χριστούγεννα χωρίς να έχει μάθει κανείς τίποτα για την τρίτη της εγκυμοσύνη!


Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού έγινε τον Ιανουάριο και από τότε η Ellen Pompeo φρόντιζε να μην κάνει εμφανίσεις σε μέρη με φωτογράφους. Και τα κατάφερε καλά, αφού για το τρίτο της παιδί μάθαμε μέσα από τον εκπρόσωπο τύπου της οικογένειας ο οποίο δήλωσε πως μαμά και κόρη είναι μια χαρά! Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως το τρίτο παιδί του ζευγαριού ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας, όπως και η δυο ετών κόρη τους Sienna, αλλά κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι. Mάλιστα, η Daily Mail, υποστηρίζει ότι το ζευγάρι έχει παράδοση στα… μυστικά, γιατί και τη γέννηση της κόρης τους Sienna, την αποκάλυψαν δύο μήνες μετά.

Όμως, μπορεί η εγκυμοσύνη να είχε μείνει κρυφή, αλλά η ηθοποιός δεν άντεξε να μην μας συστήσει το παιδί της κι έτσι ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την πρώτη φωτογραφία του νέου μέλους της οικογένειας της μαζί με τον σύζυγο της γράφοντας: «Έχω έναν καινούργιο τύπο».


Το ζευγάρι έχει ακόμα μία κορούλα, την Stella που γεννήθηκε το 2009 και σίγουρα αυτά ήταν τα καλύτερα Χριστούγεννα για όλους τους!


http://marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου