Ποιος ήταν ο λόγος που οι πρωταγωνίστριες του Sex & the City ανυπομονούσαν να τελειώσει η σειρά;


H τηλεοπτική Miranda Hobbs αποκαλύπτει

Είναι γεγονός όταν η σειρά του Sex & The City τελείωσε, πολλές φαν στεναχωρήθηκαν και με το δίκιο τους, καθώς πολλές γυναίκες ταυτίστηκαν με τις 4 πρωταγωνίστριες. Όμως σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση της Cynthia Nixon στο περιοδικό Edit του Net-a-porter.com, εκείνες είχαν τελείως άλλη άποψη.
Ποιο συγκεκριμένα, η τηλεοπτική Miranda Hobbs, έδωσε συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την μεγαλύτερη επαγγελματική της επιτυχία, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι το SATC θα της έλειπε, εκείνη απάντησε: "Ανακουφιστήκαμε όλες όταν τελείωσε. Έπρεπε πάντα να δείχνουμε λεπτές και ωραίες. Ήταν μεγάλη πίεση αυτό για εμάς".


Μάλιστα σύγκρινε το Sex and the City, με την μοντέρνα εκδοχή του, όπως έχει χαρακτηριστεί η σειρά Girls, της Lena Dunham. "Το Girls απεικονίζει πιο σωστά πως είναι μια πραγματική γυναίκα. Η σειρά είναι πολύ σημαντική. Όταν το σεξ στο Sex and the City ήταν κακό, ήταν συνάμα και αστείο. Όσο πιο κακό ήταν, τόσο πιο αστείο γινόταν" και προσθέτει: "Όταν όμως το σεξ στην σειρά Girls είναι κακό, είναι πολύ δύσκολο να το παρακολουθήσεις, το θεωρώ επιθετικό και είναι πολύ σημαντικό να το δει κάποιος με αυτό τον τρόπο.


madamefigaro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου