Αυτό το διαζύγιο θα μας απασχολήσει πολύ το 2017: «Θέλει να με τιμωρήσει!»


Δεν έχουν τελειωμό οι αντιδικίες

Πολλοί μπορεί να πουν ότι καλά κάνει ο Τζόνι Ντεπ και θέλει να τιμωρήσει την Άμπερ Χέρντ μετά το διαζύγιο που του ζήτησε και τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, αλλά πρώτα θα σου πούμε τι έχει συμβεί και μετά βγάλε απόφαση…


Όπως ήδη ξέρεις αυτά τα όμορφα παιδιά χώρισαν, με την Άμπερ να λέει ότι έφαγε ξύλο από τον ηθοποιό και να ζητάει αρκετά χρήματα με σκοπό να τα δωρίσει σε ιδρύματα για κακοποιημένες γυναίκες! Ο Τζόνι Ντεπ πλήρωσε 7 εκατομύρια για να γλιτώσει και μετά άρχισαν τα παρατράγουδα, αφού η Άμπερ κάθε τρεις και λίγο έβγαινε στα κανάλια και τα ραδιόφωνα να πει το δράμα της. Τώρα όμως, ο Ντεπ περνάει στην αντεπίθεση και ζητάει από την Αμπέρ να του δώσει 100,000 δολάρια για να σταματήσει να τον διασύρει. Και αυτή είναι η δεύτερη φορά που το κάνει, αφού όπως έχουμε διαβάσει στη Daily Mail πριν από ένα μήνα της είχε ζητήσει μέσω του δικηγόρου του ακόμα 100,000 δολάρια, αφού ένας όρος του διαζυγίου τους αναφέρει πως δεν πρέπει να μιλάει δημοσίως για όσα έχουν συμβεί.

Και τι λέει για όλα αυτά η Άμπερ που δεν σταματάει να μιλάει; Το ΤΜΖ αναφέρει πως η ηθοποιός εκμυστηρεύθηκε σε πρόσωπο του φιλικού της περιβάλλοντος: «Είναι η κακιά τιμωρία που θέλει να μου δώσει».

Όπως καταλαβαίνεις αυτό το διαζύγιο δεν θα σταματήσει να μας απασχολεί ούτε το 2017!


http://marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου