Αυτή την επανασύνδεση δεν την περιμέναμε: Τους είδαν να φιλιούνται στα καμαρίνια!


Δες τι έχει γίνει!
Πριν από λίγες ημέρες είχαμε μάθει ότι η ηθοποιός Τραιάνα Ανανία που έβλεπες στη σειρά του Ant1 «Συμμαθητές», είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Παππά, τον πρώην της τραγουδίστριας Ζοζεφίν! Τώρα όμως, όλα αυτά ανατρέπονται, αφού η εφημερίδα Espresso γράφει πως ο Δημήτρης Παππάς και η Ζοζεφίν είναι και πάλι μαζί, 6 μήνες μετά τον χωρισμό τους και τις ενδιάμεσες σχέσεις τους!


Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο επιχειρηματίας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς επισκέφθηκε με την παρέα του το μαγαζί που εμφανίζεται η Ζόζεφιν και στο διάλειμμα του προγράμματός πήγε να την δει στο καμαρίνι της, μαζί με τον φίλο του Νικόλα Σαρλή και την Κόνι Μεταξά. Κι αυτό που διαβάσαμε είναι πως οι δυο τους αντάλλαξαν τα γνωστά καυτά φιλιά που ανταλλάζουν όλα τα παθιασμένα ζευγάρια!

Μάλιστα, ύστερα από αυτή τη συνάντηση οι δυο τους βρέθηκαν στο μαγαζί του Δημήτρη Παππά και η Ζοζεφίν ανέβασε μια κοινή της φωτογραφία με την Χριστίνα Παππά γράφοντας όλο νόημα: «Μια φορά οικογένεια για πάντα οικογένεια».


Όπως καταλαβαίνεις αυτή η σχέση θα μας απασχολεί και το 2017!

http://marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου