Έλληνας παρουσιαστής ντύνεται γαμπρός!


Αν οι αποκλειστικές πληροφορίες που είχε η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω!» αποδειχθούν αληθινές, τότε θα έχουμε την πρώτη είδηση για… γάμο του 2017!

Σύμφωνα λοιπόν με την πρωινή εκπομπή του Ε, ο Σάκης Τανιμανίδης που έκανε ρεβεγιόν με τα πεθερικά του στη Λαμία, θα μανγητοσκοπήσει την πρόταση γάμου που θα κάνει στην αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα! Τι κι αν οι δυο τους έχουν κλείσει μόλις 1,5 χρόνο που είναι μαζί! Ο παρουσιαστής που γνώρισες από το World Party που τώρα θα βλέπεις στο Survivor του Σκάι, δεν χάνει ευκαιρία να αποθεώνει τη σύντροφό του, με πρόσφατο παράδειγμα την τελευταία του συνέντευξη στο Down Town, όπου μεταξύ άλλων είχε πει: «Μπορεί να μην είναι η πιο μακρχρόνια σχέση που είχα, αλλά είναι η πιο έντονη! Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο. Βέβαια, τους πρώτους 7 μήνες βρεθήκαμε 3 μέρες, αφού εγώ ταξίδευα για την εκπομπή. Αν κρατιέται μία σχέση από απόσταση; Ίσα ίσα, αναζωπυρώνεται με την απόσταση. Σου λείπει, της λείπεις, δεν μαλώνετε, δεν φθείρεσαι και όταν βρίσκεστε ύστερα από καιρό, το σεξ είναι καταπληκτικό!».


Υ.Γ. Αγαπητέ Σάκη! Ξέρουμε ότι κανονικά η πρόταση γάμου είναι ιδιωτική σας υπόθεση, αλλά αν τελικά τη μαγνητοσκοπήσετε πολύ θα θέλαμε να τη δούμε…



http://marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου