Αυτό είναι το πιο αταίριαστο ζευγάρι της showbiz!


Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα και...

Πίστευες ποτέ ότι θα μπορούσαν ο Τσάρλι Σιν και η Λίντσεϊ Λόχαν να είναι ζευγάρι;


Κι όμως, προς τα εκεί το πήγαν άσχετα αν δεν τους βγήκε ποτέ! Το 2013 η Λόχαν συμμετείχε για μερικά επεισόδια στη σειρά Anger Management όπου πρωταγωνιστής ήταν ο Τσάρλι Σιν. Και τώρα ο ηθοποιός μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή,  Kyle and Jackie O, αποκάλυψε πως ήρθε επικίνδυνα κοντά με τη Λόχαν το βράδυ που προβλήθηκε το κοινό επεισόδιο τους. «Την κάλεσα σπίτι μου να δούμε το επεισόδιο μας γιατί ήταν πολύ ωραίο. Με μέθυσε και την μέθυσα. Και φυσικά μου την έπεσε. Με ήθελε η Λίντσεϊ Λόχαν. Λίγο πριν φύγει με φίλησε στο μάγουλο και μου είπε: «Κοιμήσου όμορφα πρίγκιπα», είπε ο Τσάρλι Σιν χωρίς να διευκρινίσει  αν πριν από αυτό το φιλί καληνύχτας προηγήθηκαν κι άλλα!

Όμως, ο Τσάρλι Σιν μίλησε και για τη συνεργασία τους στην ταινία Scary Movie 5 και είπε ότι αυτός επέμενε να παίξει η Λόχαν γιατί πίστευα ότι η σκηνή τους θα βγει επική, αλλά και γιατί ήθελε να τη βοηθήσει να βγάλει χρήματα και να πληρώσει την εφορία: «Πήρε μισό εκατομμύριο για μια σκηνή. Ήξερα ότι η σκηνή θα είναι επική μαζί της. Δεν νιώθω τίποτα άλλο, παρά αγάπη για τη Λόχαν».

Ακούσαμε όμως όλη τη συνέντευξη γιατί ο ηθοποιός είχε να πει πολλά και μάθαμε κάτι για εκείνο και την Lady Gaga που κανείς δεν γνώριζε μέχρι τώρα: «Χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν εκείνη. Ήταν σαν να μιλούσα με το θηλυκό Elvis. Θα είναι ένα βίντεο που θα παίζουν η Μπρίτνεϊ, η Λόχαν κι εγώ. Θα τρέχουμε στην κίνηση για να έρθουμε να σου κάνουμε στριπτίζ. Θα είμαι εντελώς γυμνή. Είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο;». «Γεννήθηκα έτοιμος», της απάντησα και το βίντεο δυστυχώς δεν έγινε ποτέ.


http://marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου