Survivor: Χτενισμένες και βαμένες οι παίκτριες είναι άλλοι άνθρωποι [photos]


Οι γυναίκες παίκτριες του Survivor περνούν πιο δύσκολα από τους άντρες.
Δεν είναι μόνο η πείνα και η κακουχίες των αγωνισμάτων για το έπαθλο και την ασυλία. Είναι και το γεγονός ότι βούρτσα, πιστολάκι, μέικ απ και ψεύτικες βλεφαρίδες απαγορεύονται από την παραγωγή του Survivor.
Στο παιχνίδι δεν υπάρχουν ούτε στιλίστες, ούτε κομμωτές. Όσο μαυρίζουν από την έκθεση στον ήλιο του εξωτικού Άγιου Δομίνικου, τόσο οι κοπέλες του Survivor δεν χρειάζονται μακιγιάζ και ρουζ για να δείξουν ομορφότερες στις κάμερες.

Είναι όμως γεγονός ότι άβαφες και αχτένιστες οι παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης δεν έχουν καμία σχέση με τις θεές που ξέραμε μέσα από τις φωτογραφήσεις τους στα περιοδικά και τις εμφανίσεις τους στην τηλεόραση. Κι αν δεν ήταν η Λάουρα Νάργες να ξέρει να πλέκει κοτσίδες και κοτσιδάκια, οι Διάσημες θα είχαν χειρότερα θέματα κι απ' την ... πείνα!

Οι χρήστες του διαδικτύου που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω, τρολάρουν συχνά το πριν και το μετά κυρίως της τραγουδίστριας Ειρήνης Παπαδοπούλου που φαίνεται τελείως αγνώριστη χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η Λάουρα Νάργες πλέκει τα κοτσίδια στην ομάδα των Διάσημων!




Η Μαριάννα Καλλέργη έφυγε νωρίς...



Η Ειρήνη Παπαδοπούλου λέγεται ότι έκανε πλαστική πάνω από τα χείλη πριν μπει στο παιχνίδι.



Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι η πιο φυσική από τις παίκτριες. Δεν έχει τραγική διαφορά όταν τη βλέπουμε με μέικ απ.




Η Σόφη Πασχάλη κάνει γιόγκα στην ομάδα των διάσημων και φυσικά τα μαλλιά της κοτσίδα αλά Game of Thrones...




Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, η... ψηλή του Survivor, είναι το 24χρονο μοντέλο από την Θεσσαλονίκη που έφυγε από το παιχνίδι...



Η Σάρα Εσκενάζυ - κόρη του βετεράνου Έλληνα ηθοποιού Αλμπέρτο Εσκενάζυ - είναι μια κούκλα με κατακόκκινο κραγιόν.



Οι δίδυμες αδερφές Αϊνατζόγλου - κόρες του ηθοποιού Μιχάλη Αϊνατζόγλου - έχουν κάνει σέξι φωτογραφήσεις και δεν έχουν καμία σχέση όταν περάσει από πάνω τους το χέρι ενός στιλίστα.



tff.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου