Ξεσπά ο σύντροφος της Λάουρας, Μιχάλης Μουρούτσος για το Survivor


Τι λέει προς τους τηλεθεατές του παιχνιδιού

Με όσους αναφέρονται με προσβλητικά λόγια στους παίκτες του Survivor τα έβαλε ο Μιχάλης Μουρούτσος, ο οποίος έχει ένα λόγο παραπάνω για να παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης αφού παίρνει μέρος η σύντροφός του, Λάουρα Νάργες.


Ο Ολυμπιονίκης, που στο παρελθόν είχε ξεσπάσει μέσω Facebook μετά τα απαξιωτικά σχόλια της ομάδας των Μαχητών για την αγαπημένη του, χρησιμοποίησε άλλη μία φορά τα social media για να εκφράσει την άποψή του, απευθυνόμενος, αυτή τη φορά, στους τηλεθεατές.

«Το Survivor είναι ξεκάθαρα ένα τηλεοπτικό show, ένα παιχνίδι. Το έχουν καταλάβει όλοι αυτό; Αμφιβάλλω. Διακρίνω μέσα από τα social media, ένα πολύ μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας να εκφράζεται και να να κρίνει ανθρώπους που δεν τους γνωρίζει καν, με πολύ άσχημο και προσβλητικό τρόπο. Αναρωτιέμαι! Όταν κάποιος γράφει κάτι δημόσια, το σκέφτεται; Αντιλαμβάνεται ότι κάποιοι άνθρωποι θα στεναχωρηθούν για αυτό και θα αισθανθούν άσχημα; Διαβάζω μάλιστα ότι κάποιοι εύχονται μέχρι και τον θάνατο ή τον “ψόφο” όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, για ανθρώπους που απλά συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι. Άραγε αν πάθαιναν κάτι τι θα αισθανόταν μετά απ’ όλα αυτά; Τύψεις ή μήπως θα ένιωθαν χαρούμενοι γι’ αυτό; Κάποιοι άλλοι μιλάνε με προσβλητικό τρόπο για το αν κάποιος έχει περιττά κιλά. Σκεφτήκανε ποτέ ότι ίσως έχει περάσει ένα πρόβλημα υγείας ή κάτι που έπαιξε ρόλο στην ψυχολογία του, με αποτέλεσμα να πάρει μερικά κιλά; Ή ότι μπορεί κάποιος να έχει αυτά τα κιλά γιατί έτσι μπορεί να αισθάνεται καλά ο ίδιος; Η Ελλάδα είναι η χώρα που γέννησε την δημοκρατία. Και ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει την άποψή του και να την εκφράζει δημόσια. Δεν έχει κανένας δικαίωμα όμως να βρίζει και να μιλάει απαξιωτικά για άλλους ανθρώπους», έγραψε, το βράδυ της Τετάρτης, ο Μιχάλης, αναφερόμενος σε όσους χρησιμοποιούν προσβλητικά σχόλια για τους παίκτες.

Επισημαίνοντας πως λόγω της ενασχόλησής του με τον αθλητισμό έχει μάθει να σέβεται όλους τους αντιπάλους, ευχήθηκε σε όλους τους παίχτες τουSurvivor να γυρίσουν στην πατρίδα υγιείς και  σε όλους τους άλλους «να σκεφτόμαστε περισσότερο, να μην έχουμε μίσος και να εκφραζόμαστε με σεβασμό και αγάπη», ενώ υπογράφει το μήνυμά τους ως «ένας απλός Έλληνας πολίτης».



peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου