ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πρωταγωνίστρια πασίγνωστης ξένης σειράς έστειλε την φονική τοξική επιστολή στον Ομπάμα! (φωτο)


Κι όμως είναι αλήθεια!

Ποιος να το πίστευε ότι ο πιο σημαντικός «ρόλος» στη ζωή της θα την «πρόδιδε»!

Που να φανταστούν οι αμερικανικές αρχές ότι ο περιβόητος δηλητηριασμένος φάκελος που είχε παραλήπτη τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Michael Bloomberg …  θα είχε αποστολέα όχι έναν τρομοκράτη αλλά μία πασίγνωστη ηθοποιό!


Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Vampire Diaries», Shannon Richardson, που  μεταξύ άλλων την θαυμάσαμε στις σειρές και «Walking Dead», καθώς και στην ταινία «Blind Side» με την Sandra Bullock, είναι η κατηγορούμενη για τις φονικές επιστολές! Όχι δεν πρόκειται για καμία παραπλανητική είδηση, αλλά για μία είδηση άκρως αληθινή!


Η δηλητηριώδης επιστολή έφτασε στον Λευκό Οίκο στις 20 του περασμένου Μαΐου και έγινε αντιληπτή πριν φτάσει στα χέρια του Barack Obama. Όπως προέκυψε από τις αναλύσεις, περιείχε την τοξική ουσία ρικίνη, η εισπνοή της οποίας μπορεί να προκαλέσει τον θάνατο.



Το FBI εντόπισε την 35χρονη μετά από δική της παρέμβαση, καθώς στις 30 Μαΐου τηλεφώνησε στις Αρχές και υποστήριξε πως αποστολέας ήταν ο εν διαστάσει σύζυγός της, Nathan Richardson.


Στη συνέχεια, όμως, η μητέρα πέντε παιδιών και εγκυμονούσα στο έκτο, παραδέχθηκε πως η ίδια έστειλε τα φονικά γράμματα, προσθέτοντας πως ο εν διαστάσει σύζυγος ήταν εκείνος που τα είχε συντάξει και την είχε εξαναγκάσει να τα στείλει! Ιησούς Χριστός!

Μετά από έρευνα των Αρχών, οι ισχυρισμοί της ηθοποιού καταρρίφθηκαν, ενώ η ίδια συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή και οδηγήθηκε στις φυλακές του Αρκάνσας.


Ήδη, η Shannon Richardson παρουσιάστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου και, σε περίπτωση που καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι 10 χρόνια.

Πραγματικά τι να πει κανείς! Και αυτή η γυναίκα είναι μητέρα 6 παιδιών! Τραγικό!


lay-out.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου